I næste uge skal en række af de bedste danske kokke og tjenere i kamp. På få timer skal måneders hård træning foldes ud og demonstreres over for dommere med kritiske blikke og krævende smagsløg.

Både mandag, tirsdag og onsdag er der konkurrencer i Lokomotivværkstedet i København.

Mandag gælder det den danske udtagelseskonkurrence til Bocuse d’Or, hvor tre topkokke skal kæmpe om at blive Danmarks næste bud på en VM-medalje. Tirsdag gælder det Årets Kok og Årets Tjener, hvor otte kokke og lige så mange tjenere kæmper om af bliver Danmarks bedste, og endelig onsdag er det de bedste kokke-, tjenerelever samt elever inden for smørrebrød-catering, som skal konkurrere om DM-medaljer.

Det er muligt at overvære alle konkurrencer. Mandag er der fri adgang til Bocuse d’Or-udtagelsen, mens konkurrencerne tirsdag og onsdag kræver billet til messen Madværkstedet.

Har du ikke mulighed for at være til stede i Lokomotivværkstedet, kan du følge de tre konkurrencer på livestream.

Mandagens udvælgelseskonkurrence foregår fra kl. 10.00 til kl. 17.30 og kan følges på Bocuse d’Or Danmarks hjemmeside.

Årets Kok og Årets Tjener-konkurrencerne kan følges via HORESTAs konkurrencehjemmeside Gastrofighters.dk, og det er også her, at livestream fra onsdagens elevkonkurrencen kan findes. Begge dage mellem kl. 9.00 og 16.30.

Han er Danmarks næste kandidat ved VM for kokke

Vinderen af udvælgelseskonkurrrencen til Bocuse d’Or, Sebastian Holberg Svendsgaard har et solidt kendskab til Bocuse d´Or, da han har været assistent for den tidligere kandidat Ronni Mortensen og hjælper i køkkenet under Brian Mark Hansen.

Log ind