Messe C i Fredericia danner i disse dage rammerne om DM i Skills. Erhvervsuddannelsernes mange konkurrencer blev skudt i gang af H.K.H. Kronprins Frederik. Han havde specifikt ytret ønske om at slå vejen forbi tjenerelevernes konkurrencer.

Blandt de mange konkurrencedeltagere hilste Kronprinsen blandt andet på tjenerelev Anna Mai Overgård Nielsen, der i år skal forsvare sin titel som regerende danmarksmester.

Anna Mai Overgård Nielsen har også trænet sine færdigheder som tjener ved gallataflet på Christiansborg Slot i forbindelse med H.M. Dronningens 50-års Regeringsjubilæum sidste år. Her - og ved øvrige officielle begivenheder – giver Kongehuset landets dygtigste tjenerelever mulighed for at finpudse deres færdigheder, når de serverer for Dronningens gæster.

De indledende konkurrencer til DM i Skills fortsætter i dag. I morgen findes vinderne i de afsluttende finaler.

Følg med på HORESTAs Instagram.

Undgå at betale merbidrag til AUB

Husk at dele jeres opslag om elevpladser på Praktikpladsen.dk. Det kan nemlig have stor betydning for eventuelle merbidrag til AUB.

Gratis uddannelse med fokus på arbejdsmiljø

Et trygt arbejdsmiljø er afgørende for hotel-, restaurant-, og turismebranchen. Derfor tilbyder HORESTA, sammen med BrancheFællesskaberne for Arbejdsmiljø, en gratis uddannelse med fokus på arbejdsmiljøet.

Log ind