Køling er afgørende for høj fødevaresikkerhed, men det er samtidig en stor pengesluger. I en travl hverdag hvor hovedfokus er på kunderne, er køling (meget forståeligt) en del af produktionsudstyret som driftes iht. fødevarestyrelsens krav. Ikke desto mindre udgør køl og frost ca. 18 pct. af det samlede energiforbrug i en gennemsnitlig restauration.

Arrangementet holdes hos HORESTA den 19. sept.  fra kl. 9.00-13.00.

På denne temadag sætter HORESTA derfor fokus på, hvordan du sparer på energien til fordel for pengepungen samt miljøet og samtidig opnår større fødevaresikkerhed.

På dagen vil være indlæg af Københavns Kommune, Fødevarestyrelsen, Teknologisk Institut, Flexmeter og Eupry.

Vi inviterer deltagerne til at blive en del af dialogen, møde leverandørerne der kan hjælpe og ser frem til en temadag i godt selskab.

Læs mere og tilmeld dig her.

Se også

Overenskomstkursus, København (Engelsk)

The course is a one-day event held from 9:00 AM to 4:00 PM.

HORESTA invites you to a collective agreement course on HORESTA’s main agreement with 3F. The course will provide an overview of the agreement’s provisions, with particular focus on the changes introduced in the 2025 renewal.

Overenskomstkursus, Jylland

Kurset er et endagskursus kl. 9:00 - 16:00

HORESTA inviterer til overenskomstkursus i HORESTAs hovedoverenskomst med 3F. Her gennemgår vi overenskomstens regler med særlig fokus på de ændringer, der er gennemført ved overenskomstfornyelsen i 2025.

Overenskomstkursus, København

Kurset er et endagskursus kl. 9:00 - 16:00

HORESTA inviterer til overenskomstkursus i HORESTAs hovedoverenskomst med 3F. Her gennemgår vi overenskomstens regler med særlig fokus på de ændringer, der er gennemført ved overenskomstfornyelsen i 2025.

Log ind