Helene Nolsøe er til daglig receptionistelev hos HimmerLand Resort. Her forfiner hun sine håndværksevner, men hun dyrker også sit fag i konkurrencer, hvor hun blandt andet kan bryste sig med titlen som vinder af DM i Skills i 2022. Og nu kan hun så føje modtager af Dansk Arbejdsgiverforenings Uddannelsespris til CV’et. Med prisen følger en check på 25.000 kr.

Om overrækkelsen af prisen fortæller hun:

”Det var en kæmpe overraskelse, men jeg er typen, der griber muligheden, når den byder sig. Og det var også tilfældet her, for da jeg hørte om muligheden, ansøgte jeg med det samme. Pengene skal bruges på at realisere en udlandsdrøm, som jeg længe har haft. Jeg kunne godt tænke mig at prøve kræfter med for eksempel et helårsresort i Norge, hvor jeg kan opbygge en endnu større erfaring med branchen. Det kan både være i et af de store skisportsområder eller i Oslo. Så langt er jeg endnu ikke med planerne,” fortæller Helene Nolsøe.

Hun bruger samtidig anledningen til at rose sin arbejdsgiver, HimmerLand:

”Selvom jeg stadig er elev, så har jeg fået et enormt ansvar, og det er jeg utrolig taknemmelig for. Den læring, som jeg har fået hos HimmerLand vil jeg altid have med mig, og jeg ser frem til at bygge videre på den i min videre karriere i branchen,” fortæller hun.

(artiklen fortsætter under billedet)

Rikke Møller Jensen, receptionschef hos HimmerLand, har arbejdet tæt sammen med Helene og har set en stor udvikling hos kollegaen.

”Helene har et fantastisk engagement, og så sætter hun barren højt. Hun leder konstant efter muligheder, hvormed hun kan dygtiggøre sig, og hun har en kæmpe interesse for faget. Hun er indbegrebet af et talent og er en ener. Og samtidig er hun en fantastisk kollega, som også brænder for at give viden videre til virksomhedens nyeste medarbejdere,” siger Rikke Møller Jensen.

Talenter er afgørende for fremtiden

HORESTAs uddannelses- og projektchef, Pia Svane, deltog ved prisoverrækkelsen hos Dansk Arbejdsgiverforening, og hun glæder sig over at se talenter som Helene Nolsøe, der brænder for en karriere i erhvervet:

”Vi skal bruge mange flere som Helene, og det glæder mig utrolig meget, at hun nu får en hjælpende hånd til at udleve sine drømme i vores erhverv. Det er jo fantastisk, at man kan tage sit svendebrev i hånden og rejse ud i verden, for det er også vejen til en stærkere dansk branche, at vi indhenter indtryk fra udlandet. Herfra skal lyde en kæmpe lykønskning til Helene og en stor ros til HimmerLand for et fremragende talentarbejde,” siger Pia Svane.

HimmerLand mere end fordobler antal ansatte på fire år

I 2019 var der 110 og i 2023 er der 269 ansatte i HimmerLand. Ikke nok med at flere medarbejdere dagligt tjekker ind, er der også kommet helt nye typer af jobs efter HimmerLands mange udvidelser for alvor er kommet på plads.

Log ind