Kviktestcentrene er nu lukket, og HORESTA har bejlet til de nyledige podere med et budskab om at tage et job i turisme- og oplevelseserhvervet, hvor efterspørgslen på hænder er stor.

HORESTA har af denne årsag indgået samarbejder med både tidligere udbydere af kviktest men også Københavns Erhvervshus og Hovedstadens Rekrutteringsservice for at nå ud til omegnskommunernes ledige også og herigennem skabe forbindelse mellem de ledige og virksomhederne.

Et resultat af dette arbejde var blandt andet den jobmesse, som tirsdag fandt sted i Bella Center. Her stod en række af HORESTAs medlemmer klar til en snak med de mange jobsøgende og tidligere podere og flere af dem fik indgået aftaler med de ledige og nogle skrev under på ansættelseskontrakterne med det samme.

HORESTAs adm. direktør, Jannick Nytoft, udtaler:

”Vi har et ønske om at få fat i så mange podere som overhovedet muligt og få dem ud i hotel- og restaurationsbranchen. Der er ingen tvivl om, at når testcentrene nu lukker, er det en god ting i forhold til arbejdskraft. Både for erhvervslivet, og særligt for os,” siger Jannick Nytoft.

Blandt de fremmødte på jobmessen var blandt andre HORESTAs politiske chefkonsulent Martin Gertz Andersen og medlemmerne Flammen, McDonald's, Sovino og SSP.

Martin Gertz Andersen
Politisk chefkonsulent og sekretariatschef for HORESTA Camping
Martin Gertz Andersen

Log ind