Det er ikke nemt for en branche af små og mellemstore virksomheder at søge nye medarbejdere uden for landets grænser. Og det kan være nødvendigt i den nuværende situation med rekordlav ledighed i det danske samfund.

Derfor har HORESTA indgået en rabataftale med eksperterne fra Eurojob Denmark.

”Manglen på motiverede hænder betyder, at virksomhederne er nødt til at sige nej til ordre og omsætning, og det er det sidste, de har behov for efter to år med historisk krise. Aftalen med Eurojob kan skabe bro mellem ledige udlændinge og de danske virksomheder, der har et rekrutteringsbehov, og derfor ser vi meget frem til samarbejdet,” siger Nadeem Wasi, medlemschef i HORESTA.

Eurojob har 14 års erfaring og et stort katalog af tilfredse kunder. Direktør Lars Tobler ser frem til at hjælpe endnu flere af HORESTAs medlemmer.

”Manglen på arbejdskraft er et kæmpe problem. Ikke kun i Danmark. Derfor er man nødt til at vide, hvor man skal kigge hen, når man skal rekruttere lige præcis den nøglemedarbejder, som kan være med til at indfri virksomhedens potentiale og imødekomme gæsternes efterspørgsel, og lige netop det har vi stor erfaring med,” siger Lars Tobler.

Vil du vide mere om medlemsfordelen kan du trykke her eller kontakte +45 88 44 82 44, [email protected].

Webinar: Genvejen til international arbejdskraft

Mange virksomheder har udfordringer med at rekruttere kvalificerede medarbejdere, men er du åben overfor at ansætte medarbejdere fra udlandet er der gratis hjælp at hente. Det kan du høre mere om på et webinar den 25. marts.

Log ind