700 medarbejdere fra den statslige smitteopsporing fik i sidste uge fået at vide, at de ikke bliver kontraktforlænget, og de er derfor på jagt efter nyt arbejde.

HORESTA stablede mandag og tirsdag i samarbejde med Styrelsen for Patientsikkerhed to eksklusive arrangementer på benene, hvor HORESTA-medlemmer kunne præsentere deres jobmuligheder for kandidaterne.

Der var tale om gode og motiverede dansktalende overvejende unge medarbejdere, som er vant til at tale med mennesker, der nu står uden job pr. 1. april.

HORESTAs chefkonsulent, Martin Gertz Andersen beretter om stor interesse fra kandidaterne, og mange er blevet matchet med vores medlemsvirksomheder.

”Mangel på arbejdskraft er en kæmpe barriere for mange i erhvervet. Det her var en unik mulighed for HORESTAs medlemmer til at få jobparate og motiverede medarbejdere med på holdet, som allerede kan starte om en uges tid. Vi glæder os over muligheden og samarbejdet med Styrelsen for Patientsikkerhed,” siger Martin Gertz Andersen.

HORESTA inviterer til drøftelser om arbejdsmiljø

”Jeg må på det skarpeste tage afstand fra den måde, medarbejderne i dokumentaren blev behandlet på. Det hører ganske enkelt ikke hjemme på en nutidig arbejdsplads”, siger HORESTAs adm. direktør, Pia E. Voss

Log ind