700 medarbejdere fra den statslige smitteopsporing fik i sidste uge fået at vide, at de ikke bliver kontraktforlænget, og de er derfor på jagt efter nyt arbejde.

HORESTA stablede mandag og tirsdag i samarbejde med Styrelsen for Patientsikkerhed to eksklusive arrangementer på benene, hvor HORESTA-medlemmer kunne præsentere deres jobmuligheder for kandidaterne.

Der var tale om gode og motiverede dansktalende overvejende unge medarbejdere, som er vant til at tale med mennesker, der nu står uden job pr. 1. april.

HORESTAs chefkonsulent, Martin Gertz Andersen beretter om stor interesse fra kandidaterne, og mange er blevet matchet med vores medlemsvirksomheder.

”Mangel på arbejdskraft er en kæmpe barriere for mange i erhvervet. Det her var en unik mulighed for HORESTAs medlemmer til at få jobparate og motiverede medarbejdere med på holdet, som allerede kan starte om en uges tid. Vi glæder os over muligheden og samarbejdet med Styrelsen for Patientsikkerhed,” siger Martin Gertz Andersen.

80.000 ledige hoteljobs i USA

USA’s hotelbranche kæmper for at skaffe flere medarbejdere, i år forventes ansat 45.000 nye. Manglen på arbejdskraft tvinger lønningerne op, det kan betyde dyrere hotelovernatninger.

Webinar: Genvejen til international arbejdskraft

Mange virksomheder har udfordringer med at rekruttere kvalificerede medarbejdere, men er du åben overfor at ansætte medarbejdere fra udlandet er der gratis hjælp at hente. Det kan du høre mere om på et webinar den 25. marts.

Log ind