Det behøver ikke at være meget avanceret at løfte virksomhedens indtjening. Faktisk kan det være små ændringer, der kan gøre en stor forskel.

Det dykker vi ned i den 21. juni, når HORESTA giver en introduktion til indtægtsstyring – også kendt som revenue management. Her ser vi på, hvordan I kan forudsige og optimere omsætningen.

Introkurset giver jer en generel introduktion til de centrale delelementer i revenue management som prisstruktur, forecasting, markedsføring, distribution, salg og databehandling. Vi giver jer inspiration og redskaber til at udvikle nye produkter og optimere jeres salg og mersalg, som direkte kan implementeres i egen virksomhed efter kurset.

Vi glæder os til at se jer den 21. juni kl. 9.00 - 16.00 i HORESTA.

Pris

Medlemmer: 2.500 kr. ekskl. moms for første medarbejder - for yderligere medarbejdere fra samme virksomhed 1.500 kr. ekskl. moms.

Ikke medlemmer: 5.000 kr. ekskl. moms pr. medarbejder.

Virksomheder har mulighed for at søge støtte fra Kompetenceudviklingsfonden, hvis kursusdeltageren er omfattet af overenskomsten mellem HORESTA/3F. Der kan opnås et tilskud på 140 kr. pr. time eller i alt 980 kr. for deltagelse på dette kursus.

HORESTA laver også et helt kursusforløb om emnet i efteråret. I kan læse mere om det her.

Restaurantkursus: Sådan nedbringer du udgifterne til køl og frys

Køling er afgørende for høj fødevaresikkerhed, men det er samtidig en stor pengesluger. I en travl hverdag hvor hovedfokus er på kunderne, er køling (meget forståeligt) en del af produktionsudstyret som driftes iht. fødevarestyrelsens krav. Ikke desto mindre udgør køl og frost ca. 18 pct. af det samlede energiforbrug i en gennemsnitlig restauration.

Log ind