HORESTA er aktive i arbejdet på at hjælpe at finde og kvalificere potentielle medarbejdere til vores medlemmer. Senest har vi bidraget til at opkvalificere ledige med seks-ugers kursus indenfor relevant uddannelses i samarbejde med Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering (STAR) i Region Sjælland.

Formålet er, at de ledige skal lære at nogle grundlæggende færdigheder indenfor køkken- og tjenerfaget og således kunne indgå i dagligt arbejde på hoteller og restauranter.

De ledige er meget motiverede, og nu står henholdsvis 16 og 8 opkvalificerede jobparate fra erhvervsskolerne ZBC og CELF klar til at tage job.

Mangler I arbejdskraft afholdes der et matchmaking event på hhv. ZBC Roskilde den 20. juni og på CELF Nykøbing Falster den 21. juni.

Først til mølle!

For mere information om at tilmelde sig og møde de opkvalificerede kandidater kan du se invitationerne her:

CELF

ZBC

For de, der ikke når at få gavn af denne runde med opkvalificerede medarbejdere, kan vi meddele, at skolerne gentager succesen til efteråret. 

Syddanmark: I dag starter 32 ukrainere på opkvalificering

Virksomhederne i turisme- og oplevelseserhvervet mangler kolleger, og samtidig er der stadig mange nytilkomne ukrainerne, som står uden job. Den problematik vil erhvervsskolen Rybners i samarbejde med den lokale beskæftigelsesindsats i Esbjerg, de omkringliggende kommuner og uddannelsesudbyderne AOF samt HORESTA nu bidrage til løsningen på.

Log ind