HORESTA tager på det skarpeste afstand fra de forhold, der i disse dage bliver omtalt i TV2’s dokumentarserie, ”Misbrugt i nattelivet”.

I dokumentaren fortæller en række unge kvinder, hvordan de i nattelivet er blevet inviteret med til private morgenfester, hvor mange af dem er blevet seksuelt forulempet og i nogle tilfælde voldtaget.

”Det er nogle forfærdelige beretninger, der er kommet fra de unge kvinder. Det tager vi helt klart afstand fra”, siger Annette Hyldebrandt, der er chef for turisme- og oplevelsesøkonomi, og fortsætter: 

”Det er afgørende, at alle føler sig trygge i det danske natteliv. Derfor er der også i de professionelle nattelivsvirksomheder et stort fokus på netop at skabe sikre og trygge rammer for gæsterne, hvor alle får en god oplevelse”, siger Annette Hyldebrandt.

Episoderne er sket ved private morgenfester, men det ændrer ikke ved den store alvor i de oplevelser, kvinderne har haft. 

Hotelbranche kritiserer privat overnatningsportal

Akademisk Arkitektforening får kritik for at tilbyde arkitekter fra andre lande privat overnatning hos danske kollegaer i forbindelse med branchens verdenskongres næste år i København. »Hvorfor opfordre til at sove på en sofa, når vi har så mange fantastiske hoteller i byen,« lyder det fra Horesta.

Log ind