For hvorfor skal medarbejderne stole på lige netop dig og følge dig?

Det bliver du klogere på, når HORESTA byder inden for til webinar direkte fra Florida med den amerikanske key note-speaker, Sylvie di Giusto, som også optrådte på HORESTA Årsdag i november.

På årsdagen talte hun om, hvordan man som virksomheder skiller sig ud fra mængden. Nu vil Sylvie dykke ned i, hvordan man skiller sig ud som leder, og hvordan man identificerer sine egne og medarbejdernes ”superkræfter”.

Målet med webinaret er først og fremmest at give ledere i branchen større selvindsigt og evnen til tydeligere at kommunikere mere autentisk og selvsikkert i enhver situation.

Webinaret vil være en interaktiv session, hvor du kan udforske dine unikke kvaliteter og karaktertræk, som er medvirkende til, at du er en succes i jobbet. Evnen til at identificere disse kvaliteter er afgørende for at blive mere overbevisende, mere gennemslagskraftig og skabe stærkere relationer.

Tilmeld jer webinaret den 26. januar kl. 15.00-16.00 her.

Tilmelding er gratis for medlemmer af HORESTA, mens det koster kr. 295 for ikke-medlemmer.

HORESTA ÅRSDAG 2024

Sæt kryds i kalenderen den 21. november, hvor vi igen samler hele erhvervet til HORESTA Årsdag!

Se eller gense webinar om registreringspligten

Har du helt styr på den nye tidsregistreringspligt, eller kunne du godt bruge en gennemgang af ændringerne? Så se eller gense vores webinar om området, hvor vi giver et overblik over, hvad det betyder for arbejdsgiver.

Sådan sikrer du gode CO2-beregninger

HORESTA inviterer til et webinar den 1. februar om CO2-beregninger, så I er godt klædt på til det øgede fokus på beregningerne i miljøcertificeringer og ESG-rapportering.

Log ind