Portermayo, pilsner syltede agurker og sauce lavet af ale. Der kan ikke herske tvivl om, at øl spiller hovedrollen hos et af HORESTAs nyeste medlemmer: Fur Bryghus.
”Vi giver gæsten en god og spændende madoplevelse, hvor vi matcher retterne med hjemmebrygget øl,” siger Per Kristensen, der er forretningsfører på stedet. Restaurantens drift står restaurantchef Danni Boysen for.
Stærke lokale kræfter
Øen Fur ved Limfjorden er både kendt for smuk natur og nu også for gode øl. Desuden vil restauranten fremadrettet have et endnu større fokus på dyrevelfærd og ikke mindst lokale råvarer.
”Fur er kendt for stærke lokale initiativer og stor passion. Vi har mange kort på hånden her på øen, som vi gerne vil bringe endnu mere i spil i vores forretning,” siger Per Kristensen.
Men selvom der er mange stærke kræfter på øen, kæmper Fur Bryghus også med at tiltrække arbejdskraft. Og det er et kæmpe problem, fordi gæsterne flokkes til bryghuset og restauranten.
”Ligesom resten af landet kæmper vi desværre også med at finde hænder til restauranten. Og det er en ærgerlig udfordring for vores drift men jo også branchen generelt.”
Vil du høre mere om de fordele, der følger med et HORESTA-medlemskab? Så læs mere her.

SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Subway åbner første restaurant i ny dansk storsatsning
18-09-2025
-
Venstre åben for udeservering på Rådhuspladsen
18-09-2025
-
Femernforbindelsen risikerer mindst et års forsinkelse
18-09-2025
-
HORESTA udvider direktion med juridisk direktør
18-09-2025
-
Marriott nærmer sig 250 mio. medlemmer i bonusprogram
18-09-2025
-
Schackenborg frasælger jord for at satse på turisme
18-09-2025
-
Trepartsaftale åbner for turismeudvikling i Sydfyn
18-09-2025
-
Museerne fortsætter rekordkurs – kulturturisme i vækst
18-09-2025
-
Bornholm lancerer chatagent for turister
18-09-2025