5.000 danskere står snart uden arbejde, når Falck frem mod 6. marts lukker ned for deres kviktestcentre i Nordjylland, Midtjylland og på Sjælland.

Men i samarbejde med blandt andre HORESTA har Falck fundet en mulig løsning, så de mange podere, aflæsere og andre gode folk fra testcentrene ikke ender som arbejdsløse.

Aftalen består i at lave et online karriereforum, hvor HORESTAs medlemmer kan opslå stillinger særligt rettet mod de mange tidligere Falck-ansatte.

'Vi har rakt ud til erhvervslivet for at bygge bro imellem vores dygtige medarbejdere og deres potentielle nye arbejdsgivere,' siger Jakob Riis, der er administrerende direktør i Falck.

Initiativet kommer, mens det danske arbejdsmarked higer efter arbejdskraft, og netop den offensive danske teststrategi har betydet, at mange har arbejdet som podere fremfor i nogle af de virksomheder, der mangler folk. Derfor glæder samarbejdet HORESTAs direktør, Jannick Nytoft:

'Vi ved, at de er både dygtige og motiverede, så vi forventer, at der vil være rift om at ansætte dem,' siger han.

Interesseret i at slå job op?

Hvis I har et eller flere job, som I ønsker at slå op, bedes I fremsende en kort beskrivelse, ønsket startdato for medarbejderen og information på en kontaktpersonen samt information om, hvortil ansøgningen skal sendes.

Alt dette fremsendes til Mathias RassovRekruttering, Onboarding & Outplacement hos Falck, [email protected].

En række virksomheder har allerede lagt jobopslag ud. Se platformen her.

Webinar: Genvejen til international arbejdskraft

Mange virksomheder har udfordringer med at rekruttere kvalificerede medarbejdere, men er du åben overfor at ansætte medarbejdere fra udlandet er der gratis hjælp at hente. Det kan du høre mere om på et webinar den 25. marts.

Log ind