Har du overblik over mulighederne for støtte til indfri virksomhedens grønne drømme?

HORESTA har samlet et overblik, som viser dig vej til puljer og projekter.

”Der findes mange veje til en grønne drift, og heldigvis er der rig mulighed for at få økonomisk assistance. Puljer og projekter åbner og lukker, og der kommer hele tiden nye tid. Derfor opfordrer vi til, at man altid henvender sig til os, hvis man står på tærsklen til at iværksætte et nyt bæredygtighedsinitiativ,” siger Mikal Holt Jensen, miljøchef i HORESTA.

Energistyrelsens Erhvervspulje

En af puljerne er erhvervspuljen, som er kommet fint fra start, siden Energistyrelsen lancerede den nye udgave 1. november i år. Den har I de første seks uger modtaget omkring 140 ansøgninger om tilskud for ca. 63 mio. kr.

Energistyrelsen skriver, at de tre mest søgte tiltag i Erhvervspuljen omhandler:

Mikal.jpg
Miljøchef, Green Key
Mikal Holt Jensen

SaraAzoulayP.jpg
ESG-chef
Sara Azoulay Pedersen

Museum Odense belønnes med Green Attraction-certifikat

Efter gennem et par år at have sat fokus på grøn omstilling i hele organisationen og særligt i Den Fynske Landsby sikrer Museum Odenses museer sig nu det synlige bevis for at tænke bæredygtigt i såvel sin formidling som sit energiforbrug.

Blog: Det kræver en større omstilling af industrien at håndtere klimaudfordringerne

Espresso House’s direktør, Sabrina Jæger, skriver i denne blog, at der er brug for en større omstilling i hele industrien, hvis man for alvor vil komme klimaudfordringerne til livs. Blandt andet er det afgørende, at virksomheder reducerer deres plastikforbrug og omstiller sig til mere bæredygtig, plantebaseret produktion. Noget, som kæden selv er lykkedes med.

Log ind