Hele Danmark skal sortere mere og bedre og samtidige reducere, genbruge og genanvende affald. Nye dele af affaldsbekendtgørelsen gældende for erhverv træder i kraft den 31. december 2022. HORESTA har udviklet en guide, som fortæller, hvad det betyder for jer, og hvordan I skal forholde jer til de nye regler.

Du finder den nye guide her (pdf).

Her får I svar på de mest hyppige spørgsmål om de nye regler for affaldssortering. Det drejer sig både om forståelse af bekendtgørelsen, og hvordan I bruger og får fat i de nye affaldspiktogrammer. Der gives også svar på, hvordan bekendtgørelsen håndhæves, og hvordan I kan håndtere et eventuelt tilsyn fra kommunen.

HORESTA holder også løbende rådgivningsarrangementer om emnet. Det næste webinar på fredag den 9. dec. kl. 10-12, hvor vi informerer om de nye regler, giver eksempel på hvordan kommuner gennemfører tilsyn og offentliggør dele af en guide til hvordan gæsterne kan sortere affald.

Læs mere om webinaret og tilmeld dig her.

Få mere hjælp om affaldssortering på HORESTAs hjemmeside.

Sådan sikrer du gode CO2-beregninger

HORESTA inviterer til et webinar den 1. februar om CO2-beregninger, så I er godt klædt på til det øgede fokus på beregningerne i miljøcertificeringer og ESG-rapportering.

Log ind