Energipriserne vokser igen, og det er med at afsøge alle muligheder for at spare, uden at det nødvendigvis går ud over gæsternes oplevelse.

HORESTA har i samarbejde med Energistyrelsen lavet materiale, som du kan bruge i din virksomhed.

”Det handler om at identificere energislugerne, få skabt gode energivaner i forretningen og involvere medarbejderne. Og investere hvor det er muligt og giver mening. I samarbejde med Energistyrelsen har vi skabt et materiale, som forhåbentlig kan give inspiration til både medarbejdere og arbejdsgivere ude i branchen,” siger Mikal Holt Jensen, miljøchef i HORESTA.

Vincent Rudnicki, kontorchef i Energistyrelsens Center for Energieffektivisering, tilføjer:

”Energikrisen rammer bredt i erhvervslivet – og for nogle virksomheder rammer den særlig hårdt. Mange virksomheder gør allerede en stor og vigtig indsats for at minimere energiforbruget, og i Energistyrelsen er vi glade for, at brancheorganisationer som HORESTA er med til at dele vores energispareråd med deres medlemmer. For det har stor betydning, at vi holder fast i de gode vaner, og fortsat bidrager til at holde energiforbruget nede. Det gælder private virksomheder såvel som offentlige institutioner. Det håber vi, at vores råd kan hjælpe med,”

Du finder materialet her:

Plakat til køkkenet

Plakat til køkkenet (engelsk)

Idékatalog

Mikal.jpg
Miljøchef, Green Key
Mikal Holt Jensen

Moltkes Palæ er nu Green Key-certificeret

Det historiske palæ fra 1702, som ligger i hjertet af København, har modtaget den attraktive miljøcertificering. Det har været en stor fælles indsats at få den gamle fredede bygning certificeret.

Krav om fastgørelse af låg gælder ikke drikkebægre

HORESTA har, via kontakt til Miljøministeriet fået præciseret at et kommende EU-krav om fastgørelse af låg og kapsler på drikkebeholdere ikke omfatter engangsdrikkebægre som kaffekopper og glas til soft drinks.

Log ind