Hvordan skaber man egentlig det bedste arbejdsmiljø i sin virksomhed? BranceFællesskabet for Arbejdsmiljø (BFA) har lavet en vejledning, der indeholder deres bud, og den er målrettet lige netop vores erhverv.
Navnet lyder ”Opskriften på det gode arbejdsmiljø i hotel- og restaurantbranchen”.
I vejledningen finder du blandt andet gode råd til stærkere samarbejde, konflikthåndtering, forebyggelse af stress og krænkende adfærd.
”Et godt arbejdsmiljø er fuldstændig afgørende for både rekruttering og fastholdelse. I denne vejledning er der masser af inspiration til branchens virksomheder, og den kan samtidig bruges som en tjekliste til at gå driften og arbejdspladsen efter i sømmene,” siger Vivi Lambert, jurist i HORESTA.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
HORESTA om udeservering: Det er jo ikke ren Sunny Beach
06-06-2023
-
Dansk turismes topchef takker af: Vil bruge mere tid med familien (
06-06-2023
-
Ny ejer vil gøre hotel moderne og digitalt
06-06-2023
-
Eksplosiv vækst i udenlandsrejsende i Aarhus Airport
06-06-2023
-
Bliv restauratør for en dag under madfestivalen
06-06-2023
-
Fuldt fokus på mere overnatning: Vestkysten vil kopiere succes fra København
06-06-2023