Næsten af femtedel af energiforbruget i en gennemsnitlig restaurant går til at køle ned. Køling er med andre ord lige så vigtig for driftsøkonomien som for fødevaresikkerheden, og derfor giver det rigtig god mening at fokusere på, hvordan man som virksomhed kan spare penge og samtidig bidrage til øget bæredygtighed.

Har du brug for gode råd, så kan du få dem på en temadag, som HORESTA holder sammen med Teknologisk Institut.

”Det behøver nemlig hverken at være kompliceret eller omkostningsfuldt at få en både grønnere og mere effektiv drift på dette område,” siger Mikal Holt Jensen, miljøchef i HORESTA.

På dagen vil der være indlæg af Københavns Kommune, Fødevarestyrelsen, Teknologisk Institut, Flexmeter og Eupry.

Vi inviterer deltagerne til at blive en del af dialogen, møde leverandørerne der kan hjælpe og ser frem til en temadag i godt selskab.

Her kan du læse mere om programmet for arrangementet og tilmelde dig. Det foregår den 19. september fra kl. 9-13 og er åbent for alle. HORESTA-medlemmer har gratis adgang, mens ikke-medlemmer skal betale 500 kroner.

Jyder hentede flest medaljer til DM i Skills

Til årets DM i Skills dystede unge kokke, tjenere og receptionister for at vise deres evner. Her var det særligt de jyske elever, som tog medaljer med hjem fra Roskilde.

Log ind