Med den store mangel på arbejdskraft i hotel- og restaurationsbranchen, er Workindenmark-messens udgangspunkt at matche potentielle udenlandske kandidater med ledige stillinger i branchen.

Som virksomhed har I mulighed for at deltage via HORESTAs samarbejdspartner JOMP.dk eller deltage med egen online stand.

Deltag via JOMP.dk
JOMP.dk har allerede nu oprettet med stand, hvor der fokuseres på indsamling af CV'er samt at markedsføre de ledige jobs hos rekrutteringsplatformens kunder. I kan stadig nå at blive en del af markedsføringen via en pakke, der indeholder:

1. Profilering af jeres virksomhed (før og under eventet)

2. Medtagelse af alle relevante jobs (JOMP.dk opretter link til jeres jobannoncer – kandidaterne vil skulle søge direkte via jeres jobannoncer som vanligt, og I står selv for al kandidatkontakt)
Det er vigtigt at opslagene er på engelsk samt har angivet en udløbsdato – Jomp oversætter gerne for en lille merpris)

3. JOMP.dk deltagelse på selve eventdagen, kl. 10.00 – 14.00

4. Mulighed for udsendelse af jobs til de registrerede kandidater i JOMP's event CV base henover de næste to måneder (t.o.m. juni 2022)

Kontakt JOMP.dk for nærmere information og pris – tlf.: 60 14 28 20 / [email protected]
 

Deltag selv med online stand
I kan gratis oprette en stand og slå ledige stillinger op (engelsk version), og på selve dagen har I mulighed for at chatte direkte med jobsøgere.

Læs mere her.

headerImage

HOLD DIG OPDATERET

Start dagen med HORESTAs nyhedsbrev. Alle hverdage udsender vi rådgivning og relevante branchenyheder til din indbakke.

Tag med på messe: Formland Autumn med øget kulinarisk fokus

Gastronomi og kulinariske oplevelser har aldrig fyldt så meget på interiør- og designmessen Formland, som det er tilfældet på den nært forestående Autumn-udgave. I den nye Event-Zone venter således et overflødighedshorn af spiserelaterede aktiviteter, ligesom et væld af profilerede aktører på madscenen indfinder sig i det både kreative og inspirerende område.

Log ind