I over 100 år har Stammershalle Badehotel tilbudt et autentisk ophold på solskinsøen.

”Omdrejningspunktet for et ophold hos os er udsigten til havet og øens klippeskær, en nattesøvn i lyse værelser, og det bedste fra det bornholmske spisekammer. Som værtspar er vi nye, men hotellet har stået her i 100 år og emmer af sjæl, historie og stemning,” siger direktør Susanne Vang Søgård, der driver hotellet med sin mand Ulrich Søgård. 

Udover at tilbyde personalemøder, teambuilding og store familiefester, tilbyder hotellet også ophold for par eller gode veninder. For alle typer ophold spiller naturen – og særligt Østersøen – en helt særlig rolle.

”Østersøen er lige udenfor døren, så det er nemt for gæsterne at tage badekåben på og snuppe sig en dukkert efter frokosten eller før middagen. At suge den friske luft og energi til sig og bare lade sig drive med. Det er heldigvis præcis, hvad vores gæster gør.”

En bornholmsk tallerken

Frisk havluft gør gerne underværker for appetitten, og her skal man ikke forvente en menu bestående udelukkende af klassikere. ”Vi bruger årstidens lokale og friske råvarer, men vi har også prioriteret at have et ungt køkken, der arbejder for at skabe nye, gode smage,” siger direktøren og fortæller, at hvert eneste måltid bliver nydt af tallerkner, glas og kopper, som er skabt på øen.

Hoteloplevelsen er populær blandt gæsterne, som gerne kommer igen.

”Vores gæster ligger særligt vægt på, hvor smukt, hyggeligt og roligt, her er. At de fornemmer den positive ånd så snart, de træder ind i vores hall,” siger direktøren og understreger, at hotellet netop har haft stort fokus på at tiltrække medarbejdere, der kan yde den personlige service.

”Det betyder enormt meget, at vi har det godt med hinanden og løfter i flok. For vi har alle en stor indflydelse på, hvordan det er at arbejde her, og dermed hvordan gæsterne oplever opholdet hos os.”

En vigtig investering
Nok kæmpede hotellet før sæsonen med at tiltrække medarbejdere, men de har nu sat et godt hold, som de investerer i og vil give ordnede forhold. Derfor har de meldt hotellet ind i HORESTA.

”Vi er meldt ind i HORESTA, fordi vi netop ønsker at give medarbejderne gode forhold og ikke mindst for at kunne trække på den viden og sparring, som HORESTA kan give.”

20240530 DSC00357
Medlemschef
Nadeem Wasi

Log ind