Hvis I netop nu er i gang med at søge tilskud for omstillingspuljen, der åbnede for ansøgninger den 5. oktober, kan I med fordel se eller gense webinaret om Omstillingspuljen og få svar på nogle af de spørgsmål, I måske sidder med.

Den samlede pulje er på 178 mio. kr., og hos HORESTA ser vi gerne, at så mange af disse penge, som det er muligt, kommer ud og skaber omstilling og udvikling hos vores medlemmer.

Du kan fx søge tilskud til:

  • Tilpasning eller omstilling af jeres forretningsmodel (f.eks. til nye/ændrede markeder, kunder, produkter, grøn omstilling/bæredygtighed og digitalisering)
  • Kompetenceudvikling
  • Køb af udstyr, materialer eller fysisk ombygning
  • Nye digitale eller bæredygtige løsninger

Som medlem af HORESTA, kan I se eller gense webinaret her.

Webinaret blev afholdt i samarbejde med Erhvervshus Hovedstaden, som også har lavet en generel introvideo, som I kan se via deres hjemmeside her.

Gratis webinar: Få hjælp til jeres CO2-beregninger

Den grønne dagsorden fylder mere og mere blandt virksomheder og særligt CO2-udledningen fylder, når man taler om bæredygtighedsprofiler. Derfor inviterer HORESTA til webinar, hvor I kan få hjælp til jeres CO2-beregninger.

Videre med CO2-beregningerne

Kl. 13.00 - 14.00

Green Key inviterer til webinar om CO2-beregninger med udgangspunkt i klimakompasset. Webinaret er forbeholdt medlemmer af HORESTA og Green Key.

Log ind