Hvordan skaber vi en arbejdsplads, som gør det endnu mere attraktivt for den næste generation at rette karrierekanonen ind på hotel-, restaurant- og turisterhvervet?

Det spørgsmål kommer et panel bestående af fem ledere fra erhvervet med sit bud på HORESTA Årsdag 2021.

Som optakt til debatten vil fremtidsforsker Anne Skare Nielsen fortælle om de nye generationer på arbejdsmarkedet, som hun ser et kæmpe potentiale i. Hun kalder dem fantastisk engagerede, kompetente, realistiske, krævende og ambitiøse, og hendes budskab til branchen er, at de unge er kernen til at få succes i vores erhverv. Vi skal bare lære at bruge deres ressourcer rigtigt.

Det store spørgsmål er så, hvordan vi gør det? Handler det om mere og bedre uddannelse, bedre arbejdstider, en anden tilrettelæggelse af arbejdet, talent- og karriereprogrammer, mere purpose eller er det i den sidste ende alene et spørgsmål om løn?

På scenen vil moderator Morten Resen styre debatten og inddrage personlige erfaringer fra de fem ledere, som er Anders Barsøe fra Letz Sushi, Karim Nielsen fra Savoy Hotel, Lasse Sørensen fra Sovino Gruppen i København, Peder J. Madsen fra Hotel Koldingfjord og Søren Søltoft Holmboe fra Hotel Opus i Horsens.

Har du lyst til at høre debatten, at høre oplægget fra Anne Skare Nielsen og desuden opleve et interview med landstræner Kasper Hjulmand om ledelse, blive introduceret til fem nye brands i vores branche og meget andet, så skynd dig at tilmelde dig HORESTA Årsdag 2021.

Husk også at melde dig til vores HORESTA Lounge Party om aftenen, hvor vi byder på spændende madboder, vinbar, cocktailbar og DJ-musik. Oven i det hele kan du selvfølgelig glæde dig til masser af tid til at netværke med kolleger og konkurrenter.

Sæt kryds i kalenderen til HORESTA Årsdag!

Gå ikke glip af branchens fedeste event når vi den 16. november for 11. gang samler hele erhvervet til HORESTA Årsdag. Dagen bliver fyldt med spændende og inspirerende talere – og traditionen tro et brag af en fest om aftenen!

HORESTA ÅRSDAG 2023

Sæt kryds i kalenderen den 16. november, hvor vi igen samler hele erhvervet til HORESTA Årsdag!

Video: ”På HORESTA Årsdag mødes branchen”

I HORESTA vil vi gerne takke for en fantastisk årsdag med højt humør og masser af inspiration i både community pavilionen og fra scenen. Fik du ikke plads til dagen i Øksnehallen, eller vil du genopleve stemningen, kan du se vores opsamlingsvideo her.

Log ind