2021 bliver forhåbentlig året, hvor vores branche igen kan finde fodfæste. Men starten af 2021 tegner desværre til at ligne udgangen af 2020. Derfor er HORESTA og projekt JA-TAK til efteruddannelse gået sammen med flere uddannelsesinstitutioner om at lancere et bredt digitalt efteruddannelsesudbud målrettet hotel- og restaurationsbranchen i perioden januar – marts. Udbuddene er målrettet både ufaglærte, faglærte og ledere og er alle godkendte kompetencegivende arbejdsmarkedsuddannelse, som er VEU-godtgørelsesberettiget.

Det er muligt at deltage i efteruddannelse under hjemsendelse med lønkompensation og dermed bruge hjemsendelsesperioden til opkvalificering. Det er også muligt, at udtræde af lønkompensation og modtage VEU-godtgørelse og fondsstøtte i forhold til den pågældende medarbejders anciennitet mv.

Medlemmer kan se mere i kataloget til højre på siden.

Pia-Svane-1920x1280.jpg
Uddannelses- og projektchef
Pia Svane

Langt over 100 har taget kursus for oplæringsansvarlige

HORESTA og 3F har stor succes med et nyt kursus, som blandt andet skal sikre bedre lærepladser for elever. Over 100 har gennemført kurset det seneste halve år. En af dem er Jesper Ballisager, konferencekoordinator hos Severin

Log ind