2021 bliver forhåbentlig året, hvor vores branche igen kan finde fodfæste. Men starten af 2021 tegner desværre til at ligne udgangen af 2020. Derfor er HORESTA og projekt JA-TAK til efteruddannelse gået sammen med flere uddannelsesinstitutioner om at lancere et bredt digitalt efteruddannelsesudbud målrettet hotel- og restaurationsbranchen i perioden januar – marts. Udbuddene er målrettet både ufaglærte, faglærte og ledere og er alle godkendte kompetencegivende arbejdsmarkedsuddannelse, som er VEU-godtgørelsesberettiget.
Det er muligt at deltage i efteruddannelse under hjemsendelse med lønkompensation og dermed bruge hjemsendelsesperioden til opkvalificering. Det er også muligt, at udtræde af lønkompensation og modtage VEU-godtgørelse og fondsstøtte i forhold til den pågældende medarbejders anciennitet mv.
Medlemmer kan se mere i kataloget til højre på siden.

BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Danmark styrker sin Michelin-position med otte nye stjerner
17-06-2025
-
Færøsk restaurant tildeles to Michelin-stjerner fra start
17-06-2025
-
200 bookinger på én time efter Michelin-stjerne til Alimentum
17-06-2025
-
Flere danske restauranter får deres første Michelin-stjerne
17-06-2025
-
Madklubben vil styrke børns madfærdigheder sammen med Arla
17-06-2025
-
Bevilling fra Nordea Fonden skal løfte Hærvejen til nyt niveau
17-06-2025
-
Hotelovernatninger i april slår ny rekord
17-06-2025
-
Nordborg Resort på Als skal løfte dansk turisme
17-06-2025
-
Hotelplaner i Esbjerg droppes til fordel for boligbyggeri
17-06-2025