2021 bliver forhåbentlig året, hvor vores branche igen kan finde fodfæste. Men starten af 2021 tegner desværre til at ligne udgangen af 2020. Derfor er HORESTA og projekt JA-TAK til efteruddannelse gået sammen med flere uddannelsesinstitutioner om at lancere et bredt digitalt efteruddannelsesudbud målrettet hotel- og restaurationsbranchen i perioden januar – marts. Udbuddene er målrettet både ufaglærte, faglærte og ledere og er alle godkendte kompetencegivende arbejdsmarkedsuddannelse, som er VEU-godtgørelsesberettiget.

Det er muligt at deltage i efteruddannelse under hjemsendelse med lønkompensation og dermed bruge hjemsendelsesperioden til opkvalificering. Det er også muligt, at udtræde af lønkompensation og modtage VEU-godtgørelse og fondsstøtte i forhold til den pågældende medarbejders anciennitet mv.

Medlemmer kan se mere i kataloget til højre på siden.

Pia-Svane-1920x1280.jpg
Uddannelses- og projektchef
Pia Svane

Synlighed på nettet og mere trafik til egen hjemmeside og egen online booking

Kl. 09.00 - 16.00

Få flere direkte bookinger og nedbring udgifterne til kommissioner!

Nu kan I få hjælp til at tage kontrollen over virksomhedens markedsføring og styrke jeres synlighed på nettet. Målet med kurset er at drive flere bookinger til egen hjemmeside og spare på kommissionerne til bookingportalerne.

Log ind