Fra i dag skærpes kvadratmeterkravet, så der nu skal være 7,5 kvadratmeter pr. gæst i salgsområdet. Reglerne gæder også for virksomheder, som sælger take away.
Det er desuden et krav, at der i lokaler med offentlig adgang skal være skiltning med det maksimale antal gæster i lokalet.
Antallet af tilladte gæster opgøres i forhold til antallet af kvadratmeter, som gæsterne har adgang til i salgsområdet.
Antallet skal oplyses på et skilt ved indgangen sammen med øvrige informationer og obligatorisk skiltning om hensigtsmæssig adfærd i relation til COVID-19.
I kan hente Sundhedsstyrelsens plakat vedrørende afstandskrav her.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Nyborg Strand fordobler overskud og investerer massivt
08-05-2025
-
Brøndums Hotel i Skagen bliver premiumhotel
08-05-2025
-
Joe & The Juice er tilbage i plus
08-05-2025
-
Hotel Koldingfjord hædret som landets bedste venue for femte gang
08-05-2025
-
Greenpeace ændrer kampagne efter pres fra VisitDenmark
08-05-2025
-
Comwell sætter ny rekord og styrker resultatet i 2024
08-05-2025
-
Brancheprofil skal løfte Charlottehaven til næste niveau
08-05-2025
-
Portræt af en pioner: Peter Brinks forvandler hoteller og menneskeliv
08-05-2025