Fra i dag skærpes kvadratmeterkravet, så der nu skal være 7,5 kvadratmeter pr. gæst i salgsområdet. Reglerne gæder også for virksomheder, som sælger take away.
Det er desuden et krav, at der i lokaler med offentlig adgang skal være skiltning med det maksimale antal gæster i lokalet.
Antallet af tilladte gæster opgøres i forhold til antallet af kvadratmeter, som gæsterne har adgang til i salgsområdet.
Antallet skal oplyses på et skilt ved indgangen sammen med øvrige informationer og obligatorisk skiltning om hensigtsmæssig adfærd i relation til COVID-19.
I kan hente Sundhedsstyrelsens plakat vedrørende afstandskrav her.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Vækst i turismeforbrug løfter hele Vesterhavsområdet
29-05-2025
-
Erfaren direktør skal stå i spidsen for Scandic Aarhus City
29-05-2025
-
Marriott markerer 50 år i Europa med 1.300 hoteller
29-05-2025
-
Lempet lukkelov skal styrke handel og turisme
29-05-2025
-
To nye kvinder træder ind i Horestas bestyrelse
29-05-2025
-
Subway vender tilbage til Danmark med nye ambitioner
29-05-2025
-
Comwell reducerer CO2-udledning med 12 pct. i 2024
29-05-2025
-
Unikt Space Center og hotelbyggeri planlagt i Billund
29-05-2025