OBS: webinaret er blevet aflyst.

HORESTA afholder torsdag 18/3 kl. 10.00-11.00 i samarbejde med Per Holm Lynglund fra EKF, Danmarks Eksportkredit, webinar om muligheder for lån.

Turismevirksomheder i Danmark er eksportvirksomheder og har dermed mulighed for, at EKF med en Eksportkaution kan dække op til 80 procent af bankens tabsrisiko på låne- og kreditfaciliteter, som banken tilbyder danske eksportvirksomheder. En eksportvirksomhed er i EKFs definition en virksomhed, hvor 20 procent af omsætningen er salg af varer eller tjenesteydelser til enten udenlandske virksomheder, danske eksportvirksomheder eller til udenlandske turister i Danmark.

På webinaret vil Per Lynglund fortælle om EKF og Eksportkaution, samt hvad man skal være opmærksom på og hvordan man taler med banken om mulighederne med EKF.

Per Holm Lynglund er Associate Director i EKF – Danmarks Eksportkredits SMV afdeling og er den primære ansvarlige for EKFs Eksportkautionsordning.

Hotel er stadig til salg

Hotelejer Hanne Nielsen har nu i et år haft 885 kvadratmeter hotel til salg. Forretningen er sund, men alligevel kniber det med interessen for at købe

Log ind