Det er vigtigt, at virksomheden er synlig, hvor kunderne søger information og inspiration, og at potentielle gæster ledes til virksomhedens egen hjemmeside og online bookingfunktion. Fordi en fortsat stigende andel af bookinger og ordrer sker online. 

Formålet med et HORESTA-webinar den 3. marts er at få flere bookinger via egen hjemmeside og spare på kommissionerne til bookingportalerne. Underviser Kaare Harry Kjerrumgaard vil give eksempler og ideer til, hvordan I kommer i gang med at øge virksomhedens synlighed på nettet. 

Webinaret henvender sig til ejere, ledere, mellemledere og marketing-/salgspersonale.  Det er planen efterfølgende at udbyde et dagskursus for de deltagere, der har mod på selv at arbejde videre med de gratis muligheder, som Kaare vil komme med idéer til og eksempler på. 

Har I spørgsmål, er I velkommen til at kontakte HORESTAs analyseafdeling på [email protected].

Webinaret er forbeholdt medlemmer af HORESTA.

Tilmelding og praktisk information

Den 3. marts 2021, kl. 10.00 - 11.00

TILMELDING LUKKER KL. 9.00 samme dag som webinaret afholdes.

20240528 DSC00277
Chefkonsulent
Karin Bækby Petersen

Synlighed på nettet - Gør det selv-kursus

Kl. 09.00 - 16.00

Få flere direkte bookinger og nedbring udgifterne til kommissioner!

Nu kan I få hjælp til at tage kontrollen over virksomhedens markedsføring og styrke jeres synlighed på nettet. Målet med kurset er at drive flere bookinger til egen hjemmeside og spare på kommissionerne til bookingportalerne.

Airbnb lancerer berømthedsoplevelser

Ved at lancere den nye Icons-kategori håber Airbnb at køre med på dette års store oplevelsestrend – og hvis den bliver relevant at tage platformen med ind i fremtiden.

Log ind