Det er vigtigt, at virksomheden er synlig, hvor kunderne søger information og inspiration, og at potentielle gæster ledes til virksomhedens egen hjemmeside og online bookingfunktion. Fordi en fortsat stigende andel af bookinger og ordrer sker online. 

Formålet med et HORESTA-webinar den 3. marts er at få flere bookinger via egen hjemmeside og spare på kommissionerne til bookingportalerne. Underviser Kaare Harry Kjerrumgaard vil give eksempler og ideer til, hvordan I kommer i gang med at øge virksomhedens synlighed på nettet. 

Webinaret henvender sig til ejere, ledere, mellemledere og marketing-/salgspersonale.  Det er planen efterfølgende at udbyde et dagskursus for de deltagere, der har mod på selv at arbejde videre med de gratis muligheder, som Kaare vil komme med idéer til og eksempler på. 

Har I spørgsmål, er I velkommen til at kontakte HORESTAs analyseafdeling på [email protected].

Webinaret er forbeholdt medlemmer af HORESTA.

Tilmelding og praktisk information

Den 3. marts 2021, kl. 10.00 - 11.00

TILMELDING LUKKER KL. 9.00 samme dag som webinaret afholdes.

Karin.jpg
Chefkonsulent
Karin Bækby Petersen

Se eller gense webinar om registreringspligten

Har du helt styr på den nye tidsregistreringspligt, eller kunne du godt bruge en gennemgang af ændringerne? Så se eller gense vores webinar om området, hvor vi giver et overblik over, hvad det betyder for arbejdsgiver.

Sådan sikrer du gode CO2-beregninger

HORESTA inviterer til et webinar den 1. februar om CO2-beregninger, så I er godt klædt på til det øgede fokus på beregningerne i miljøcertificeringer og ESG-rapportering.

Log ind