HORESTA lancerer i samarbejde med Erhverv Dania og CPH Business en ny digital akademiuddannelse i ledelse. Med en akademiuddannelse i ledelse får deltagerne de uddannelsesmæssige kompetencer og færdigheder, som kræves af fremtidens ledere i erhvervet.

Uddannelsen foregår som hybrid synkron-læring, hvor deltagerne selv bestemmer, hvornår og hvor de læser, hvilket gør det muligt for at finde den rette balance mellem uddannelse, erhvervskarriere og familie.

Læs mere her.

 Gratis akademifag til jeres medarbejdere

I samarbejde med KEA lancerer HORESTA også fire gratis akademifag indenfor rekruttering, service og retail. Modulerne er målrettet både ledere og medarbejdere.

Fagene:

  1. Cross Channel forbrugeradfærd kvalificerer deltagerne til at opnå indsigt i, hvordan de udvikler deres salg i sammenhængen mellem den fysiske restaurant eller hotel og det virtuelle marked.
  2. Service kvalificerer deltagerne til at skabe bedre serviceresultater i deres virksomhed (restaurant eller hotel).
  3. Kommunikation i praksis kvalificerer deltagerne til at opnå indsigt i, hvordan de bedst understøtter de gode kundeoplevelser gennem deres kommunikation.
  4. Rekruttering giver deltagerne det de skal bruge, når håndværket rekruttering skal læres.

Akademifagene er gratis, og pladserne tildeles efter først-til-mølle-princippet. Alle akademifag giver anerkendte ECTS-point og kan bruges i en videre udbygning af efteruddannelse på akademiniveau.

Læs mere her.

 

HORESTA afholder webinar om de forskellige muligheder for kompetenceudvikling mandag d. 6. december kl. 10.00 – 10.30 med deltagelse fra KEA. Tilmelding foregår via Pia Svane fra HORESTA på [email protected]

For yderligere oplysninger kan I kontakte uddannelses- og projektchef Pia Svane i HORESTA: [email protected] eller telefon 3524 8017.

Pia
Uddannelses- og projektchef
Pia Svane

Alliance skal løfte basale færdigheder

Regeringen og arbejdsmarkedets parter har med en trepartsaftale sikret langsigtede investeringer i voksen-, efter- og videreuddannelsesområdet, hvor der bliver dannet en national alliance, der skal løfte basale færdigheder.

Log ind