Mangel på arbejdskraft er et stort problem hos mange virksomheder i turisme- og oplevelseserhvervet. Derfor har HORESTA valgt at indgå en aftale om en ny medlemsfordel med rekrutteringsplatformen JOMP.dk.

Det betyder, at HORESTAs medlemmer blandt andet får 15 pct. rabat på jobannoncering, karriere- og rekrutteringsfilm, foto- og budskabspakker samt HR workshops, fortæller Nadeem Wasi, medlemschef i HORESTA.

”For mange virksomheder i erhvervet blev manglen på gæster pludselig erstattet med mangel på motiverede og kvalificerede hænder. Derfor har vi afsøgt markedet for nye samarbejdspartnere, der kan hjælpe med at løse erhvervets udfordringer. Her var JOMP.dk helt oplagt,” siger Nadeem Wasi.

Bag JOMP.dk står Gottlieb & Co, Telling & Nesager samt Future & Co. med en fælles ambition om, at koble de rette medarbejdere med de rette virksomheder.

”Med vores mangeårige brancheerfaring og brede baggrund inden for branding, rekruttering og annoncering har JOMP.dk fokus på at være både oplevelseserhvervets og kandidaternes foretrukne rekrutteringsplatform. Vi oplever stor aktivitet netop nu, og vi ser frem til at bidrage med løsningen på rekrutteringsudfordringerne hos endnu flere af HORESTAs medlemmer,” siger Christian Bruun, medstifter af JOMP.dk. 

For yderligere information:

www.JOMP.dk

[email protected]

Tlf.: 60 14 28 20

Webinar: Genvejen til international arbejdskraft

Mange virksomheder har udfordringer med at rekruttere kvalificerede medarbejdere, men er du åben overfor at ansætte medarbejdere fra udlandet er der gratis hjælp at hente. Det kan du høre mere om på et webinar den 25. marts.

Log ind