Lederskab, sociale medier, kommunikation, forebyggelse af stress, bæredygtighed samt fremstilling af vegetarmad, brød, syltning og fermentering eller chokolade. Mulighederne for medarbejdernes efteruddannelser er mange, og HORESTA og 3F’s efteruddannelsesprojekt, JA TAK EFTERUDDANNELSE, har samlet kurser på tværs af landet i tre uddannelseskataloger.
For yderligere information vedr. tilmeldinger til kurser, tilskud fra Kompetencefonden, VEU-godtgørelse eller reglerne for selvvalgt og aftalt uddannelse er I velkommen til at kontakte JA TAK-konsulenterne, der står klar med rådgivning.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
HORESTA om udeservering: Det er jo ikke ren Sunny Beach
06-06-2023
-
Dansk turismes topchef takker af: Vil bruge mere tid med familien (
06-06-2023
-
Ny ejer vil gøre hotel moderne og digitalt
06-06-2023
-
Eksplosiv vækst i udenlandsrejsende i Aarhus Airport
06-06-2023
-
Bliv restauratør for en dag under madfestivalen
06-06-2023
-
Fuldt fokus på mere overnatning: Vestkysten vil kopiere succes fra København
06-06-2023