Lederskab, sociale medier, kommunikation, forebyggelse af stress, bæredygtighed samt fremstilling af vegetarmad, brød, syltning og fermentering eller chokolade. Mulighederne for medarbejdernes efteruddannelser er mange, og HORESTA og 3F’s efteruddannelsesprojekt, JA TAK EFTERUDDANNELSE, har samlet kurser på tværs af landet i tre uddannelseskataloger.

Se katalogerne her.

For yderligere information vedr. tilmeldinger til kurser, tilskud fra Kompetencefonden, VEU-godtgørelse eller reglerne for selvvalgt og aftalt uddannelse er I velkommen til at kontakte JA TAK-konsulenterne, der står klar med rådgivning.

Kom med på akademifag med fokus på psykisk arbejdsmiljø

Et godt arbejdsmiljø er fuldstændig afgørende. Afgørende for medarbejdernes trivsel og motivation, afgørende for virksomhedens effektivitet og ikke mindst afgørende for både forretningen samt branchens omdømme. Derfor har HORESTA i samarbejde med Dania lanceret et akademifag målrettet branchens nuværende og kommende ledere med fokus på det psykiske arbejdsmiljø.

Nyt akademifag skal sikre at arbejdsmiljøet tiltrækker

På et nyt forløb, som HORESTA og erhvervsakademiet Dania står bag, er fokus på at give deltagerne værktøjerne til at udvikle og forbedre det psykiske arbejdsmiljø på deres virksomheder samt skabe trivsel og motivation for alle medarbejderne.

Log ind