Lederskab, sociale medier, kommunikation, forebyggelse af stress, bæredygtighed samt fremstilling af vegetarmad, brød, syltning og fermentering eller chokolade. Mulighederne for medarbejdernes efteruddannelser er mange, og HORESTA og 3F’s efteruddannelsesprojekt, JA TAK EFTERUDDANNELSE, har samlet kurser på tværs af landet i tre uddannelseskataloger.
For yderligere information vedr. tilmeldinger til kurser, tilskud fra Kompetencefonden, VEU-godtgørelse eller reglerne for selvvalgt og aftalt uddannelse er I velkommen til at kontakte JA TAK-konsulenterne, der står klar med rådgivning.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
-
Hotelvæksten spreder sig til hele landet
17-01-2025
PRESSEKLIP
-
HORESTA melder om stærkt 2024
17-01-2025
-
Satte priserne ned med 40 procent: Tilbud har fyldt bordene på restaurant
17-01-2025
-
Djurs Sommerland fornyer sig med tidlig åbning og nye oplevelser i 2025
17-01-2025
-
Sådan fordeler internationalt turistboom sig i landets kommuner
17-01-2025
-
Fritidsjob under forvandling: Nu kan unge løse flere opgaver på hoteller og i restauranter
17-01-2025
-
Charlottehaven henter erfaren profil til lejlighedshotel
17-01-2025