I turisme- og oplevelseserhvervet værner vi om et trygt og sikkert arbejdsmiljø, som er til gavn for både medarbejdere og gæsterne. Derfor har HORESTA i samarbejde med BrancheFællesskaberne for Arbejdsmiljø (BFA) udviklet ”SAFE TO WORK”, hvor branchens virksomheder gratis kan blive undervist og klædt på i gældende regler og retningslinjer indenfor psykisk arbejdsmiljø, ergonomisk- og kemisk arbejdsmiljø.
Hotel- og restauranterhvervet har de senest år haft et øget fokus på arbejdsmiljøet, og særligt har det psykiske arbejdsmiljø også haft stor bevågenhed politisk. Netop derfor har HORESTA sammen med BFA Transport, Service og Turisme og øvrige organisationer udviklet ”SAFE TO WORK”.
SAVE TO WORK består af tre digitale læringsforløb i de ovennævnte arbejdsmiljøemner og afsluttes med en test, som gør det let for arbejdsmiljørepræsentanter og ledere i branchens virksomheder at kende til regler og retningslinjer på området.
Alle virksomheder som tilmelder sig og gennemfører forløbet modtager efterfølgende SAFE TO WORK mærkat. Mærkatet kan sættes synligt i døren, som gør det let for gæster, medarbejdere og evt. kommende medarbejdere at se, hvordan virksomhederne arbejder med at skabe trygge og sikre rammer for et godt arbejdsmiljø.
I kan læse mere her, hvor I også tilmelder jeres virksomhed.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Pan Am skal nu genopstå som international hotelkæde
14-10-2025
-
11 mio. kr. afsat til at styrke dansk kulturturisme
14-10-2025
-
Kølpins Roberta’s Society får varm modtagelse
14-10-2025
-
Søllerød Kro har fundet sin nye køkkenchef
14-10-2025
-
Go Hotels udvider med nyt hotel ved Amager Strand
14-10-2025
-
Fødevarepriser trækker inflationen op i september
14-10-2025
-
Jyllands-Posten: Eks-daginstitution på Nørrebro ulovligt ombygget til hotellejligheder
14-10-2025
-
d’Angleterre hædret med to Michelin nøgler
14-10-2025
-
Japan boomer som rejsemål blandt danske efterårsrejsende
14-10-2025
-
Ny Bottega-restaurant åbner snart i København
14-10-2025
-
Dinning Week åbner dørene for nye gæster i landets restauranter
14-10-2025