Kender jeres virksomhed mulighederne for at opkvalificere jeres medarbejdere, også selvom I under lønkompensation? Det er nemlig muligt, at bruge den kommende tid på opkvalificering også selvom I modtager lønkompensation.

Et enestående samarbejde mellem 15 erhvervsskoler, Projekt JA-TAK, HORESTA OG 3F PSHR har resulteret i, at skolerne fra april – juni 2021 udbyder en række ”garanti”-kurser målrettet hotel- og restaurationsbranchen. Garanti betyder, at kurserne gennemføres, når der er minimum 8 deltagere.

Se hele kataloget her.

Medarbejdere som er hjemsendt må gerne deltage i efteruddannelse, og det kan både ske med lønkompensation eller ved at trække dagene ud og i stedet modtage VEU-godtgørelse og kompetencefondsstøtte.

Virksomheder omfattet af HORESTA/3F-overenskomsten kan nemlig trække medarbejderne ud af lønkompensation de dage, som medarbejderen deltager i efteruddannelse og i stedet søge lønkompensation på op til 1522 kr. pr. dag (VEU-godtgørelse og tilskud fra Hotel-, Restaurant- og Turisterhvervets Kompetenceudviklingsfond).

Det også muligt at lade medarbejderen blive under lønkompensation, mens de deltager i efteruddannelse – det kan du læse mere om her.

Vil du vide mere om kurserne eller jeres muligheder for tilskud kan du kontakte JA-TAK konsulenterne eller HORESTAs uddannelses- og projektchef, Pia Svane.

Pia
Uddannelses- og projektchef
Pia Svane

Ejer sælger hotel efter 24 år ved roret

Et sønderjysk hotel med 119 værelser er blevet sat til salg til et tocifret millionbeløb. Der er brug for et generationsskifte, lyder det fra hotellets ejer.

Log ind