Kender jeres virksomhed mulighederne for at opkvalificere jeres medarbejdere, også selvom I under lønkompensation? Det er nemlig muligt, at bruge den kommende tid på opkvalificering også selvom I modtager lønkompensation.

Et enestående samarbejde mellem 15 erhvervsskoler, Projekt JA-TAK, HORESTA OG 3F PSHR har resulteret i, at skolerne fra april – juni 2021 udbyder en række ”garanti”-kurser målrettet hotel- og restaurationsbranchen. Garanti betyder, at kurserne gennemføres, når der er minimum 8 deltagere.

Se hele kataloget her.

Medarbejdere som er hjemsendt må gerne deltage i efteruddannelse, og det kan både ske med lønkompensation eller ved at trække dagene ud og i stedet modtage VEU-godtgørelse og kompetencefondsstøtte.

Virksomheder omfattet af HORESTA/3F-overenskomsten kan nemlig trække medarbejderne ud af lønkompensation de dage, som medarbejderen deltager i efteruddannelse og i stedet søge lønkompensation på op til 1522 kr. pr. dag (VEU-godtgørelse og tilskud fra Hotel-, Restaurant- og Turisterhvervets Kompetenceudviklingsfond).

Det også muligt at lade medarbejderen blive under lønkompensation, mens de deltager i efteruddannelse – det kan du læse mere om her.

Vil du vide mere om kurserne eller jeres muligheder for tilskud kan du kontakte JA-TAK konsulenterne eller HORESTAs uddannelses- og projektchef, Pia Svane.

Pia-Svane-1920x1280.jpg
Uddannelses- og projektchef
Pia Svane

Log ind