”Covid-19 har gjort det rigtig svært for os at møde de unge fysisk på skolerne, og derfor går vi nu andre veje og inviterer de unge med til en live-event, hvor vi drøfter branchens uddannelsesmuligheder online,” siger projektleder Katrine Dichmann Christophersen.

Formålet med eventen er at give de unge i alderen 15 - 17 år en bedre forståelse for, hvordan branchens uddannelser reelt er skuet sammen, og hvad de kan tilbyde de unge i forhold til en fremtidig karriere.

”Det er vigtigt at få synliggjort vores uddannelser overfor de unge og nå ud til alle afkroge af Danmark, og det har vi mulighed for på denne måde,” siger studievejleder Lis Boukaïdi-Laghzaoui, der sidder klar på onsdag til at konkretisere uddannelsernes opbygning og indhold – og ikke mindst svare på alle seernes spørgsmål om alt fra lektier til praktikpladser.

Foruden Lis Boukaïdi-Laghzaoui, studievejleder på Hotel- og Restaurantskolen i Valby, består panelet af fire ambassadører fra kampagnen:

Rasmus Thude Dalgaard: 20 år, netop færdigudlært som tjener, nu Junior Kromand på Salingsund Færgekro i Nykøbing Mors

Helena Yndal Henriksen: 22 år, færdigudlært tjener og i gang med sommelieruddannelsen, nu restaurantchef på Kok&Vin i Odense

Marc Kaalund: 23 år, uddannet kok, nu køkkenchef på Restaurant Uafhængig i Hobro

Melina Musa: 23 år, netop færdigudlært, nu receptionist på Hotel Twentyseven i København

Kender du en ung, som kunne få glæde af at få nuanceret sit uddannelsesvalg – eller har du selv lyst til at se med, så tilmeld dig her. 

Næste live-event, der sætter fokus på hotel- og restauranterhvervets mange karrieremuligheder, foregår tirsdag den 17. november kl. 17.00

Langt over 100 har taget kursus for oplæringsansvarlige

HORESTA og 3F har stor succes med et nyt kursus, som blandt andet skal sikre bedre lærepladser for elever. Over 100 har gennemført kurset det seneste halve år. En af dem er Jesper Ballisager, konferencekoordinator hos Severin

Log ind