Der er fuldt fokus på restriktioner og retningslinjer, når HORESTA afvikler konferencen THE NEXT NORMAL den 19. november i Bella Center.

Her vil være sprit og stofmundbind fra De Forenede Dampvaskerier til alle deltagere, og det topprofessionelle personale fra Bella Center vil sikre, at alle retningslinjer overholdes. 

Mange medlemmer gør allerede brug af HORESTAs vejledning, SAFE TO VISIT, og den vil også blive brugt på dagen.

Målet er at skabe ansvarlige rammer for en dag med både fordybelse og inspiration fra ind- og udlandet. På scenen kan deltagerne blandt andet opleve Mia Wagner fra Løvens Hule, Rasmus Munk fra Alchemist og et toplederpanel med direktørerne fra Grød, Aamanns, Comwell og Zleep Hotels.

Læs mere om dagen og tilmeld jer her. Der er få pladser tilbage.

headerImage

HOLD DIG OPDATERET

Start dagen med HORESTAs nyhedsbrev. Alle hverdage udsender vi rådgivning og relevante branchenyheder til din indbakke.

Legoland har overvundet coronakrisen

Efter et katastrofalt 2020, der bød på coronanedlukninger og et blødrødt regnskab, har 2021 vist sig væsentligt bedre for Billunds største turistattraktion, Legoland. Bundlinjen af forlystelsesparkens regnskab for det forgangne år viser et overskud på 58,5 millioner kroner efter skat, hvilket er markant bedre end 2020, da Legoland leverede et underskud på næsten 30 millioner kroner, skriver JV.dk.

Corona gav Flammen-ejer underskud, men strategien fastholdes

Coronanedlukninger i restaurationslivet smittede af på bundlinjen hos ejeren bag restaurantkæden Flammen. Det viser 2021-regnskabet for holdingselskabet bag Flammen-restauranterne, Rosendal og Sunddal Holding ApS, fortæller FødevareWatch.dk.

Hoteller og restauranter efterspørger mere konkret coronaplan

Selvom regeringen, på trods af stor risiko for en ny coronabølge, ikke mener, at landets erhvervsdrivende bør forberede sig på et vinterhalvår med coronarestriktioner og nedlukninger, er landets hotel- og restaurationsbranche ikke helt beroliget, skriver Børsen.

Log ind