I sommeren 2019 åbnede en af de mest ambitiøse gourmetsatsninger på dansk jord nogensinde. I marts blev Alchemist, ligesom resten af erhvervet, ramt af den historiske nedlukning af restaurantbranchen, og siden har intet været som planlagt og ventet. Hvordan har en af verdens mest innovative restaurantprojekter håndteret krisen indtil nu, og hvordan ser fremtiden ud for projektet?
Mød idémanden bag Alchemist, den blot 29-årige kok Rasmus Munk, når HORESTA den 19. november holder THE NEXT NORMAL-konference i Bella Center. Han har blandt andet brugt krisen på at servere mad til hjemløse, men highend-restauranterne er afhængige af ressourcestærke gastroturister, så skal konceptet ændres?
Tilmeld dig her og få svaret - der er få pladser tilbage.
(artiklen fortsætter under billedet)
(Foto af Søren Gammelmark)
På scenen kan du også opleve et panel af topchefer fra erhvervet, Mia Wagner, investor fra Løvens Hule og flere eksperter, der giver indblik i fremtidens forbrugere og innovative løsninger fra branchens virksomheder i hele verden.
HORESTA tager selvfølgelig højde for alle gældende restriktioner og retningslinjer, som I altid kan finde i vores Safe to Visit-vejledning.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Glæde over nye overnatningstal
07-02-2025
-
Madværkstedet København bugner af inspirerende events
07-02-2025
-
Pincho Nation åbner kæmpe restaurant på stor grund i Vejle
07-02-2025
-
Milling Hotels overtager hotel i Vejle og skifter direktør
07-02-2025
-
Flere danskere foretrækker Danmark i vinterferien
07-02-2025
-
Topkok overtager driften af tre restauranter
07-02-2025
-
Derfor er Københavns Kommune magtesløs over for Airbnb-snyd
07-02-2025
-
Scandic vil dagligt redde 70.000 bananer fra at gå til spilde
07-02-2025