I sommeren 2019 åbnede en af de mest ambitiøse gourmetsatsninger på dansk jord nogensinde. I marts blev Alchemist, ligesom resten af erhvervet, ramt af den historiske nedlukning af restaurantbranchen, og siden har intet været som planlagt og ventet. Hvordan har en af verdens mest innovative restaurantprojekter håndteret krisen indtil nu, og hvordan ser fremtiden ud for projektet?

Mød idémanden bag Alchemist, den blot 29-årige kok Rasmus Munk, når HORESTA den 19. november holder THE NEXT NORMAL-konference i Bella Center. Han har blandt andet brugt krisen på at servere mad til hjemløse, men highend-restauranterne er afhængige af ressourcestærke gastroturister, så skal konceptet ændres? 

Tilmeld dig her og få svaret - der er få pladser tilbage.

(artiklen fortsætter under billedet)

(Foto af Søren Gammelmark)

På scenen kan du også opleve et panel af topchefer fra erhvervet, Mia Wagner, investor fra Løvens Hule og flere eksperter, der giver indblik i fremtidens forbrugere og innovative løsninger fra branchens virksomheder i hele verden.

HORESTA tager selvfølgelig højde for alle gældende restriktioner og retningslinjer, som I altid kan finde i vores Safe to Visit-vejledning.

Hoteldirektører ønsker millioner på bordet

De store konferencecentre og hoteller i København efterlyser kommunale millioner til at betale internationale events og konferencer for at komme til hovedstaden. Kommunens viceborgmester giver forslaget en blank afvisning.

Alchemist-ejer åbner nyt madlaboratorium

Med en seedfinansiering på 10 millioner kroner bliver Spora, et avantgarde innovationscenter i København med Alchemist køkkenchef Rasmus Munk i spidsen, til virkelighed.

Log ind