Hvordan har coronakrisen påvirket forbrugerne, og hvordan vil hele forbrugsmønstret se ud, når vi har lagt krisen bag os?

Det er nogle af de spørgsmål, man kan forvente svar på, når HORESTA den 19. november inviterer til konferencen THE NEXT NORMAL i Bella Center.

Svarene leveres af forbrugerekspert Tamira Snell, der er associeret partner på Institut for Fremtidsforskning.

På konferencen serverer Tamira et indblik i de vigtigste aktuelle forbrugertrends og gennemgår, hvordan coronakrisen har påvirket forbrugsmønstret og vil gøre det frem mod 2030.

Foreløbig er over 325 pladser på THE NEXT NORMAL besat. For at være sikre på at overholde coronarestriktionerne inklusive personale lukker vi for tilmeldinger, når vi når 450. Skal du have en af de sidste pladser, kan du tilmelde dig her.

På THE NEXT NORMAL sætter vi coronakrisen under lup. Vi dykker ned i, hvad vi kan lære af krisen, hvor den bringer os hen, og hvad vi kan bruge den til.

På scenen kan du udover Tamira Snell møde Mia Wagner, kendt fra Løvens Hule, Rasmus Munk fra Alchemist, Jarle Kondrup fra Innovation Lab og et panel af topchefer i hotel- og restauranterhvervet.

Til at styre os igennem programmet kommer Astrid Berg, der er studievært på TV2/News.

Sæt kryds i kalenderen til HORESTA Årsdag!

Gå ikke glip af branchens fedeste event når vi den 16. november for 11. gang samler hele erhvervet til HORESTA Årsdag. Dagen bliver fyldt med spændende og inspirerende talere – og traditionen tro et brag af en fest om aftenen!

Nyt netværk vil fremtidssikre dansk gastronomi

Danmarks position som gastronomisk supermagt risikerer at erodere, hvis der ikke bliver sat ind på flere fronter. Sådan lyder budskabet fra et nyt netværk, som havde sit første møde i denne uge.

Log ind