Camilla Frost er direktør for Hotel Jutlandia og fortæller i nyeste nummer af VISITOR om rollen som hoteldirektør. Og nok har hun haft jobbet som direktør i 26 år, men Camilla søger alligevel konstant ny inspiration til både hoteldrift og til lederrollen.

”Jeg skriver i kalenderen, at jeg skal huske at give ros. At i næste uge skal jeg lige ned i den og den afdeling og klappe nogle på skuldrene. Det virker måske lidt useriøst, men som direktør kører jeg jo med 100 kilometer i timen. Alligevel er det et vigtigt fokus for mig, at medarbejderne føler sig set og anerkendt.”

(teksten fortsætter under billedet)Hun er nemlig meget bevidst om, hvilken type leder - og hvilket menneske - medarbejderne møder til daglig.

”Medarbejderne skal have tillid til mig. Der er en træls kultur mange steder, hvor medarbejderne ikke ved, hvor de har deres leder. Det skaber usikkerhed i organisationen, og jeg ønsker alt andet end usikkerhed. Jeg ønsker, at der er en familiær stemning blandt ledelse og medarbejdere.”

Læs hele VISITOR-portrættet her.

Hotel Kick-off i København

Kl. 9.00 - 13.30

Hotelbranchen er tilbage med fuldt tryk og slår den ene rekord efter den anden på bl.a. omsætning, antal overnatninger og beskæftigelse. Men virkeligheden byder også på skærpet konkurrence, øget kapacitet i markedet, stigende omkostninger og presset indtjening. Kom til årets Hotel Kickoff og hør mere!

Log ind