Casper Sobczyks kunne hver dag nyde udsigten ud over Øresund som køkkenchef på Hotel Marienlyst. Men han følte, at han var nået i mål med projektet, og at der var brug for nye udfordringer. Samtidig havde han brug for at stoppe med at jagte elite i den absolutte topgastronomi.

Nu er hans drivkraft ikke Michelin-stjerner men at være den bedst mulige køkkenchef og leder i Madkastellets tre restauranter i Københavns Zoo. Her laver han kvalitetsmad til børnefamilier og attraktionens mange øvrige gæster. Bistro Panpan er af anmeldere blevet kaldt landets bedste familierestaurant.

I VISITOR kan du læse om, hvad Casper Sobczyk brænder for, og hvordan et lederkursus ændrede hans tilgang til arbejdet i køkkenet.

Følg også VISITOR på den nye Facebook-side til magasinet.

Restaurantbesøg er stagneret på højt niveau

Danskerne foretog i alt 454 mio. besøg på restauranter, caféer, fastfoodrestauranter og andre udespisesteder i 2023. Selvom tallet er højt, er der tale om en lille nedgang fra året før. Særligt kaffe to go og kaffebarer har mærket tilbagegang.

Log ind