Casper Sobczyks kunne hver dag nyde udsigten ud over Øresund som køkkenchef på Hotel Marienlyst. Men han følte, at han var nået i mål med projektet, og at der var brug for nye udfordringer. Samtidig havde han brug for at stoppe med at jagte elite i den absolutte topgastronomi.
Nu er hans drivkraft ikke Michelin-stjerner men at være den bedst mulige køkkenchef og leder i Madkastellets tre restauranter i Københavns Zoo. Her laver han kvalitetsmad til børnefamilier og attraktionens mange øvrige gæster. Bistro Panpan er af anmeldere blevet kaldt landets bedste familierestaurant.
I VISITOR kan du læse om, hvad Casper Sobczyk brænder for, og hvordan et lederkursus ændrede hans tilgang til arbejdet i køkkenet.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
»Jeg er stolt og ydmyg«: Destinationsdirektør udpeget som forperson for dansk turisme
26-03-2024
-
McDonald's restauranter fik overskud
26-03-2024
-
Praksisændring samt præcisering vedr. udenlandske praktikanter i hotel- og restaurationsbranchen
26-03-2024
-
Stigning på 49 procent: Hotelkæde leverer sit bedste resultat nogensinde
26-03-2024
-
Familieejet hostel midt i Aarhus lukker efter konkursbegæring
26-03-2024
-
Kæde åbner sit andet hotel i København
26-03-2024
-
Legoland-ejer kæmper sig gennem voldsomt år med kæmpe vækstplaner
26-03-2024
-
Vinderen af Sønderjyllands Initiativpris 2024
26-03-2024