Skal jeres rengøringspersonale rustes endnu bedre til erhvervets nye virkelighed?

I et nyt undervisningsforløb vil der være særligt fokus på COVID-19, herunder hygiejnisk rengøring samt forståelsen af at forebygge smitte og sikre sin egen og gæsters sundhed, uden at det går ud over oplevelsen af god kvalitet i serviceydelsen.Forløbet skal klæde personalet på til at sikre en rengøring, som gør gæsterne trygge ved igen at besøge de danske hoteller.

Kurset er for engelsktalende hotelpersonale og starter den 8. juni.

Branchepakken er udarbejdet i et samarbejde mellem HORESTA, 3F, Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering og TEC for at sikre hotellernes sikkerhed.

Overenskomstdækkede virksomheder kan få information om tilskud fra kompetenceudviklingsfonden, ved at kontakte chefkonsulent fra ”Projekt ja tak til efteruddannelse” Lene Wendelboe på mobil: 2072 3095 eller e-mail: [email protected]

Adresse                                               

Kurset foregår online /TEC

Kontakt

Har du spørgsmål vedrørende tilmelding eller prise, kontakt Anni Johansson fra kursus- afdelingen på: Tlf: 38177012 eller mail  [email protected]

Tilmelding

Pris for den fulde pakke på 5 dage Ansatte uden for AMU-målgruppen: 3457,75 kr. Ansatte i AMU-målgruppen: 630.00 kr.

Pia-Svane-1920x1280.jpg
Uddannelses- og projektchef
Pia Svane

Tine.jpg
Fødevarechef
Tine Skriver

Gratis uddannelse med fokus på arbejdsmiljø

Et trygt arbejdsmiljø er afgørende for hotel-, restaurant-, og turismebranchen. Derfor tilbyder HORESTA, sammen med BrancheFællesskaberne for Arbejdsmiljø, en gratis uddannelse med fokus på arbejdsmiljøet.

Log ind