Chokoladefremstilling, kommunikationsundervisning, konflikthåndtering, kurser i smørrebrødsfremstilling, lederuddannelse på CELF m.m. Mulighederne er mange for de af Midt- og Nordjyllands hoteller og restauranter, der ønsker at løfte kompetencerne hos medarbejderne.
I samarbejde mellem et bredt udvalg af erhvervsskoler har HORESTA, STAR, 3F og efteruddannelsesprojekt Ja tak skabt udbuddet for at opkvalificere medarbejderne.
Ved minimum otte tilmeldte er der garanti for at kurserne gennemføres. Det er særligt, da skolerne normalt aflyser ved færre end 16 tilmeldte.
I spalten til højre findes I det fælles kursuskatalog med korte præcise beskrivelser af kurserne, med angivelse af indhold, tid og sted, der giver både ledere og medarbejdere bedre mulighed for at planlægge efteruddannelse.
HORESTAs uddannelseschef Pia Svane og efteruddannelseskonsulenterne Lene Wendelboe og Gunhild Bjerre står klar til at besvare spørgsmål, som I måtte have til efteruddannelse og tilskudsmuligheder.
Lignende kursuskataloger er under udarbejdelse for de øvrige regioner.
Læs mere på uddannelsessiden på HORESTA.dk.

Chef for kompetencer, bæredygtighed og certificering
Pia Svane
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Regeringen lemper emballagekrav efter hård kritik
12-09-2025
-
Regeringen vil bane vej for lavere moms på fødevarer
12-09-2025
-
Stigende turistafgift gav ikke færre endagsturister i Venedig
12-09-2025
-
Bornholm samler nordisk turismekonference
12-09-2025
-
60 mio. kr. til 15 nye turismeprojekter
12-09-2025
-
Ustabilt vejr ramte sjællandske forlystelsesparker
12-09-2025
-
Trods store regionale forskelle: Campingpladser melder om fremgang
12-09-2025
-
Udland: AI giver kokke og hoteller nye værktøjer mod madspild
12-09-2025