At lede en kompliceret virksomhed som et hotel eller en restaurant kræver en god forståelse af kundernes- og medarbejdernes forventninger foruden samspillet mellem de forskellige funktioner i virksomheden.
For virkelig at forstå nuancerne i kundetilfredshed, medarbejdernes kompetencer og engagement, og hvordan de påvirker driftsresultatet, skal lederen tage en lang række beslutninger, som påvirker de enkelte funktioner og dermed hele organisationen.
På HØS’ Talentuddannelse øger vi forståelsen for, hvordan samspillet mellem de enkelte funktioner påvirker driftsresultat gennem indtægts- og omkostningsplanlægning, medarbejderkompetencer og kundetilfredshed.
Talentfulde medarbejdere skal udfordres og have mulighed for at udnytte deres evner. Hvorfor?
Fordi det gavner både din virksomhed, medarbejdernes fremtidsmuligheder og branchen som helhed.
Sådan er HØS’ Talentuddannelse bygget op
Uddannelsen består af en række moduler, der kombinerer teoretisk viden og værktøjer med praktiske øvelser i at lede et hotel med restaurant. Dette øves gennem løsning af opgaver samt et simuleringsværktøj, der fokuserer på samspillet mellem driftsresultat, medarbejder-kompetencer, kunder samt konkurrenternes adfærd i markedet. Kombinationen betyder, at deltagerne kan gå direkte tilbage til virksomheden og bruge den viden, de har tilegnet sig.
I alt løber uddannelsen over 72 timer fordelt på 4 timer mandag og tirsdag formiddage i 9 uger.
Efter endt uddannelse har deltagerne fået opgraderet deres viden og forståelse for sammenhængene bl.a. inden for områderne:
- Prissætning og forecasting
- Styring af indtægter og omkostninger
- Markedsføring
- Kundeservice
- Produktudvikling
- HR og ledelse.
Deltagerne kommer fra både hoteller og restauranter. De spænder over medarbejdere fra køkken, restaurant, reception, housekeeping, salg, marketing mm.
Vi har vedhæftet en folder om uddannelsen, som vi vil opfordre dig til at dele med dine talentfulde kollegaer.
Jubilæumsfonden belønner bedste deltager med et legat på 50.000,-.
Se også filmene
Her og her kan du se deltagere fortælle om det udbytte og den ballast, uddannelsen har givet dem.
Pris
Uddannelsen koster DKK 11.800,- for alle 72 timers undervisning inklusive materialer og forplejning – blot DKK 163,- pr undervisningstime.
Få tilskud
Uddannelsen er tilskudsberettiget fra Kompetenceudviklingsfonden med DKK 140,- pr undervisningstime, som kan dække omkostningerne for overenskomstdækkede medarbejdere ansat i virksomheder, der er medlem af HORESTA-Arbejdsgiver. Læs mere i informationshæftet 'Hotel- og Restaurationserhvervets kompetencefonde' (åbner som pdf) eller på pension.dk
Studiestart og tilmeldingsfrist
Forårets talentuddannelse starter den 3. februar 2020, og sidste frist for tilmelding er den 13. januar.
Da der er et begrænset antal pladser, anbefales du at tilmelde dine talentfulde medarbejdere så hurtigt som muligt.
Om HØS' Talentuddannelse
HØS' Talentuddannelse er udviklet af: HØS - Hotelforeningen for Danmark, øst for Storebælt, Center for Tourism, Culture and Management, Copenhagen Business School og Milestone Competences.
Vil du vide mere, er du velkommen til at kontakte bestyrelsesmedlem i HØS & HORESTA Region Hovedstaden, Mogens Stendrup, på [email protected] eller på tlf. 2323 2626.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Med ministerbesøg i Bella Center fulgte nye midler til dansk mødeturisme
25-11-2025
-
Finalefeltet er sat: Seks kokke og tjenere klar til Årets Kok og Årets Tjener 2026
25-11-2025
-
Wolt afviser konkurrence som årsag til fjernet prisklausul
25-11-2025
-
Mette Ravn stopper som direktør for Himmerland: Afløser er fundet
25-11-2025
-
Stjernekokke skal sætte turbo på dansk madturisme
25-11-2025
-
Marienlyst Strandhotel kåret som Danmarks bedste konferencehotel – igen
25-11-2025
-
Hotel med 100 værelser på vej i Viborg
25-11-2025
-
Danske kæder løber med førertrøjen på Københavns fastfoodmarked
25-11-2025