Influenceren Signe Kragh har 105.000 abonnenter på Youtube og knap 77.000 følgere på Instagram. Desuden kan hun nu sige, at hun har været en del af HORESTA og 3Fs brandingkampagne Hospitality Career, der sætter fokus på, hvorfor unge bør vælge en karrierevej i erhvervet.

Signe Kragh har nemlig fået lov til at komme med inden for dørene på det prestigefyldte Hotel d’Angleterre i hjertet af København, hvor hun får kyndig vejledning af Hospitality Career-ambassadøren Katrine Vasegaard Thomsen, der er receptionist og concierge på hotellet. Herefter tager receptionisten Sara Maria Kristensen hende med til det historiske 71 Nyhavn Hotel og fortæller, hvordan uddannelsen blandt andet bragte hende til udlandet.

Med den store følgerskare har Signe Kragh-videoen i sine første dages levetid allerede fået næsten 50.000 visninger på Youtube.

Videoen bliver lanceret netop nu, da elever i folkeskolens udskoling står over for deres uddannelsesvalg 1. marts.

Se videoen her:

Projektleder Katrine Dichmann Christophersen fortæller om influencer-videoen:

”Kampagnen Hospitality Career består af mange delelementer. Et af dem er influencer-film. De er et vigtigt redskab til at møde de unge på de kanaler og platforme, hvor de allerede er. Og ved at inddrage personprofiler, som de unge kender og allerede følger, er der ingen tvivl om, at vi når længere ud med vores budskab om, at Hotel- og restauranterhvervet har en masse spændende uddannelses- og karrierevalg. Antal views for både den her video og den første med Jaxstyle, der pt. er blevet vist 110.000 gange, viser tydeligt, at vi har ramt helt rigtige,” fortæller hun.

Hospitality Career er også til stede på messer, skoler og meget mere.

I kan følge med på kampagnens Facebook-side og Instagram-profil, hvor 14 ambassadører fra erhvervet blandt andet fortæller om deres hverdag i branchen.

Se mere på Facebook-siden her. Husk at "Synes godt om" og "Følg".

Vil I bakke op om kampagnen på Instagram, finder I den her: hospitalitycareer.dk.

Kampagnen har også sin egen hjemmeside - hospitalitycareer.dk.

Synlighed på nettet og mere trafik til egen hjemmeside og egen online booking

Kl. 09.00 - 16.00

Få flere direkte bookinger og nedbring udgifterne til kommissioner!

Nu kan I få hjælp til at tage kontrollen over virksomhedens markedsføring og styrke jeres synlighed på nettet. Målet med kurset er at drive flere bookinger til egen hjemmeside og spare på kommissionerne til bookingportalerne.

Log ind