”Vores sidste træning inden OL gik rigtig godt. Maden var af super høj kvalitet og kørte til tiden,” fortæller Kokkelandsholdets holdkaptajn, Christian Wellendorf.

Han kæmper i disse dage sammen med resten af teamet ved OL i madlavning, som afvikles i Stuttgart. Christian Wellendorf er også en del af HORESTA og 3F’s brandingkampagne Hospitality Career, som skal vise flere unge de mange mulighederne hotel- og restauranterhvervet rummer.

At stå i spidsen for og lede et hold, er der, hvor den blot 23-årige Christian Wellendorf oplever, at han har flyttet sig mest fagligt og ikke mindst personligt:

”Min rolle som kaptajn er ikke at være den bedste til en enkelt opgave, men derimod at få de 10 andre til at være det. Det er nok den største forskel på Bocuse d’Or og Kokkelandsholdet. Her er vi - som navnet antyder det - et hold. Og jeg er simpelthen hamrende stolt og ydmyg over at stå i spidsen for det,” lyder det fra Christian Wellendorf.

(artiklen fortsætter under billedet)

Direktør for Kokkelandsholdet, Morten Juul Andersen, fortæller, at forventningerne til Kokkelandsholdet er tårnhøje til trods for, at holdet er nyt og uprøvet i konkurrencesammenhænge:

”Kokkelandsholdet har uden tvivl haft kort tid til at træne. Alligevel forventer vi at lande i en top-10. Det vil ikke alene understrege, at alle de beslutninger, vi har truffet, er rigtige, men det vil også vise os, at vi er på rette vej mod VM om 2,5 år – hvor vi skal have guld med hjem til Danmark.

Programmet for Kokkelandsholdet lyder:

  • ”Restaurant of Nations” i gårkl. 19.00 – 22.00
  • ”Chef’s Table” tirsdag kl. 20.00.

Følg med på live stream her.

Læs mere om HORESTA og 3F's brandingkampagne her.

Jyder hentede flest medaljer til DM i Skills

Til årets DM i Skills dystede unge kokke, tjenere og receptionister for at vise deres evner. Her var det særligt de jyske elever, som tog medaljer med hjem fra Roskilde.

Log ind