Takeaway er en vigtig mulighed for mange spisesteder for at skabe omsætning i denne tid, hvor spisesalene flere steder i landet er tvangslukkede. Derfor glæder det HORESTA, at organisationen i sidste ende fik presset igennem, at muligheden for takeaway ikke skulle stå i vejen for de forretninger, der også har brug for at anvende lønkompensationsordningen.
Til TV-Avisen søndag morgen fortalte HORESTAs chef for turisme og oplevelsesøkonomi, Annette Hyldebrandt, hvordan mange virksomheder kan gøre brug af erfaringerne fra foråret med mad ud af huset.
”Restauranterhvervet er karakteriseret ved ildsjæle, og de ved intet værre end at sidde derhjemme. Takeaway er en mulighed for det til at få omsætning på kontoen efter ti måneder i dyb krise,” sige hun.
Hun tilføjer, at der stadig er uafklarede spørgsmål i forhold til nogle af de regninger, som mange virksomheder skubber foran sig. Annette Hyldebrandt understreger, at lønkompensation var helt afgørende på nuværende tidspunkt, hvis ikke mange af erhvervets ansatte skulle afskediges op til jul.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Nyborg Strand fordobler overskud og investerer massivt
08-05-2025
-
Brøndums Hotel i Skagen bliver premiumhotel
08-05-2025
-
Joe & The Juice er tilbage i plus
08-05-2025
-
Hotel Koldingfjord hædret som landets bedste venue for femte gang
08-05-2025
-
Greenpeace ændrer kampagne efter pres fra VisitDenmark
08-05-2025
-
Comwell sætter ny rekord og styrker resultatet i 2024
08-05-2025
-
Brancheprofil skal løfte Charlottehaven til næste niveau
08-05-2025
-
Portræt af en pioner: Peter Brinks forvandler hoteller og menneskeliv
08-05-2025