Det er sjovere at gå på arbejde og tjene penge, end at have 1.000 kr. med hver dag. Sådan sagde stjernekokken Rasmus Munk fra den tostjernede Michelin-restaurant Alchemist blandt andet, da han indtog scenen på HORESTAs konference THE NEXT NORMAL i november. Her understregede han blandt andet, at det var vigtigt for ham at holde medarbejderne informerede og afvæbne den usikkerhed, som krisen har ført med sig.
Han tilføjer også:
”Jeg håber, at vi er blevet bedre til at tænke innovativt i denne periode. Og til at bruge innovationen til at lave nye tiltag hurtigere og bedre for også at skabe noget nyhedsværdi til restauranterne,” fortalte Rasmus Munk.
Se en del af restauratøren og kokkens indlæg her:
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Kritik af offentlige kulturhuse: - OK, at de sælger hotdogs, men de skal ikke arrangere store fester
23-04-2024
-
Djurs Sommerland slår portene op til hidtil højeste nyhed
23-04-2024
-
Comwell Kellers Park kåret som Årets Spa
23-04-2024
-
Udviklingsplan lanceret med et brag: Nu står 10 kommuner sammen om at udvikle turismen på Fyn og Øerne
23-04-2024
-
Nyt Helsingør-hotel kan få 100 værelser
23-04-2024
-
Branchedirektør træder ind i VisitAarhus' bestyrelse
23-04-2024
-
Jyder hentede flest medaljer til DM i Skills
23-04-2024