Det er sjovere at gå på arbejde og tjene penge, end at have 1.000 kr. med hver dag. Sådan sagde stjernekokken Rasmus Munk fra den tostjernede Michelin-restaurant Alchemist blandt andet, da han indtog scenen på HORESTAs konference THE NEXT NORMAL i november. Her understregede han blandt andet, at det var vigtigt for ham at holde medarbejderne informerede og afvæbne den usikkerhed, som krisen har ført med sig.

Han tilføjer også:

”Jeg håber, at vi er blevet bedre til at tænke innovativt i denne periode. Og til at bruge innovationen til at lave nye tiltag hurtigere og bedre for også at skabe noget nyhedsværdi til restauranterne,” fortalte Rasmus Munk.

Se en del af restauratøren og kokkens indlæg her:

Alchemist-ejer åbner nyt madlaboratorium

Med en seedfinansiering på 10 millioner kroner bliver Spora, et avantgarde innovationscenter i København med Alchemist køkkenchef Rasmus Munk i spidsen, til virkelighed.

Han har sat Fyn på det gastronomiske verdenskort

Christoffer Schärfe har sammen med den odenseanske restaurant Aro hentet den første Michelin-stjerne til Fyn. Han har et særligt forhold til citrontimian, men til efteråret anbefaler han en ret med oksehaler, lakrids og solbær.

Log ind