Covid-19-krisen øger behovet for, at man som virksomhed i hotel-, restaurant- og turisterhvervet sælger sin kapacitet så optimalt som muligt.

Det skyldes især, at mange virksomheder er underlagt restriktioner i form af krav til kvadratmeter, afstand, åbningstider m.fl.

Nu udbyder HORESTA et kursus i, hvordan I ved hjælp af revenue management kan optimere salget af jeres kapacitet.

Revenue management handler netop om at indsamle viden om gæsternes købsadfærd til at forudsige den fremtidige efterspørgsel og optimere omsætningen.

Kurset foregår den 28. august på Frederiksberg.

Du kan læse mere og tilmelde dig her

Hent informationer om kurset i PDF

Det handler om mennesker og følelser

”Vi arbejder enormt meget med den sociale kapital. Det vil sige, at vi får frigjort lederne, så de kan være ledere,” fortæller Nyborg Strands direktør, Jan Grimstrup Larsen.

Video: Unge medarbejdere kræver anderledes ledelse

Der er mange unge medarbejdere i branchen, og de kan have nogle meget anderledes forventninger til arbejdsmarkedet end andre generationer. Se her, hvordan du som leder giver de unge mennesker de bedste forudsætninger.

Video: Sådan skaber I hurtigt imponerende resultater

Tænk hvis der var en genvej til lynhurtige resultater positiv forandring. Ifølge mind control-ekspert, Mikkel Severin er emotionel intelligens netop den genvej. Se videoen og bliv klogere på begrebet og hvorfor det er så vigtigt for ledere.

Log ind