Covid-19-krisen øger behovet for, at man som virksomhed i hotel-, restaurant- og turisterhvervet sælger sin kapacitet så optimalt som muligt.

Det skyldes især, at mange virksomheder er underlagt restriktioner i form af krav til kvadratmeter, afstand, åbningstider m.fl.

Nu udbyder HORESTA et kursus i, hvordan I ved hjælp af revenue management kan optimere salget af jeres kapacitet.

Revenue management handler netop om at indsamle viden om gæsternes købsadfærd til at forudsige den fremtidige efterspørgsel og optimere omsætningen.

Kurset foregår den 28. august på Frederiksberg.

Du kan læse mere og tilmelde dig her

Hent informationer om kurset i PDF

22-årig er chef for to Burger King-restauranter

Nu har 22-årige Linette Havsager også sat sig i chefstolen for Burger King i Frederikshavn. Restauranten i Frederikshavn var lukket i to måneder, fordi den forrige franchisetager gik konkurs. Derfor overtog King Food, som er selskabet bag Burger King, restauranten og udnævnte Linette til restaurantchef her, skriver Nordjyske Stiftstidende.

Log ind