Skal jeres virksomheds elever opkvalificeres, mens coronakrisen raser?

I et samarbejde mellem 3F, HORESTA og Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering udbyder Rybners Kursuscenter et 10 dages onlinekursus til elever i hotel- og restauranterhvervet.

På kurset får eleverne blandt andet løftet deres kompetencer inden for gæstebetjening, sammensætning og planlægning af menu, valg af vine og værtskab.

Virksomheder med overenskomst har mulighed for at få op til 100 pct. dækket af medarbejdernes lønudgifter.

Læs mere i flyeren til højre på siden.

Sådan melder elever sig til kurset:

Gå ind på www.efteruddannelse.dk og søg på kviknummer: AMA201fjer2B

Alle kan deltage i forløbet. Støtte fra Kompetencefonden er dækket af overenskomsten med 3F indenfor hotel- og restauranterhvervet. Dvs. elever kan helt ekstraordinært til udgangen af april 2020 deltage i op til 2 ugers (svarende til 74 timer) opkvalificering med kompetencefondsstøtte.

Elever er ikke VEU-godtgørelse berettiget, og derfor udgør støtten maksimalt 140 i timen. Støtten kan dog ikke overgår elevens faktuelle løn. Efter endt forløb skal virksomheden kontakte PensionDanmark, som vil hjælpe med refusion.

Har du spørgsmål til forløbet, er du velkommen til at kontakte HORESTAs uddannelseschef Pia Svane eller repræsentanter fra HORESTA og 3F’s efteruddannelsesprojekt ”Ja tak”.

Pia-Svane-1920x1280.jpg
Uddannelses- og projektchef
Pia Svane

Undgå at betale merbidrag til AUB

Husk at dele jeres opslag om elevpladser på Praktikpladsen.dk. Det kan nemlig have stor betydning for eventuelle merbidrag til AUB.

Gratis uddannelse med fokus på arbejdsmiljø

Et trygt arbejdsmiljø er afgørende for hotel-, restaurant-, og turismebranchen. Derfor tilbyder HORESTA, sammen med BrancheFællesskaberne for Arbejdsmiljø, en gratis uddannelse med fokus på arbejdsmiljøet.

Log ind