Det er ikke kun Aarhus Universitethospital i Skejby, som vokser. Mange store virksomheder vælger at etablere sig i området, der blandt andet byder på smuk natur og kort transporttid til midten af Aarhus. Det har hotelvirksomhederne også fået øje på. Zleep Hotels er åbnet med 100 værelser, og GUESTAparts nyåbnede kompleks af hotellejligheder udbyder 86 værelser.

Konferencehotellet HORISONT har på nærmeste hold kunne følge udviklingen i Skejby. Hotellet skiftede for et år siden navn fra Koldkærgård til HORISONT for blandt andet at være lettere tilgængelig for udenlandske gæster. Og det er lykkes fortæller hotelchef Mikkel Kroustrup.

”Selvfølgelig har vi haft en kundebase, som har skullet vende sig til vores nye navn, men vi synes, at det er gået godt. Samtidig har det været en anledning til at gå hele forretningen igennem. Vi konkluderede blandt andet, at vi havde overskiltet virksomheden. Der var absolut ingen grund til, at vi havde overplastret virksomhedens navn på bygningen, når ingen af gæsterne var i tvivl om, hvor de befandt sig. Det er én af mange grunde til, at vi i dag står med et skarpere produkt”, siger hotelchefen.

Han mener også, at investeringerne i produktet retfærdiggør, at virksomheden nu planlægger at hæve priserne.

”Vi har løftet vores produkt, og vi synes kun det er fair, at priserne følger med. Investeringer i renovering, økologi, bæredygtighed og meget mere gør, at vi kan tilbyde en højere kvalitet end tidligere. Og det kan godt være, at det er mod tidens trend, hvor konkurrencen i markedet øges, men vi tror stadig på, at vi kan stadig kan tiltrække de samme – og nye segmenter – med et trin op ad prisskalaen”, siger Mikkel Kroustrup.

(artiklen fortsætter under videoen)

En del af processen med navneskiftet var også at finde ud af, hvad det nye HORISONT skulle indeholde. Her blev logoet redesignet til et bålsted.

”Ved bål mødes man og værner om fællesskabet, og der kan være en opgave i enten at få liv i bålet eller at tilberede et måltid. På HORISONT dyrker gæsterne samme kreativitet og udvikling af løsninger i samarbejde, og det ville vi gerne signalere udadtil.”

Ambitioner om mere

Der er ved at blive lagt sidste hånd på renoveringen af hotellet. Det inkluderer blandt andet nye badeværelser, nye rørføring og et nyt, moderne udtryk i værelserne. HORISONT har dog også en drøm om mere end det.

”Vi har undersøgt mulighederne for at udvide hotellet med henblik på en fordobling af kapaciteten. Vi mener, at vi har noget unikt at tilbyde, og vi er nødt til at henvise mange gæster til vores kolleger i erhvervet, da vi har konferencefaciliteter til 300 men kun 65 værelser”, fortæller Mikkel Kroustrup.

Der er dog endnu ingen konkrete planer om, hvornår et sådant projekt kunne påbegyndes, lyder det afsluttende.

Hotel Insights 2024 - Jylland

Kl. 9.00 - 13.30

Få inspiration til hvordan du kan udvikle din virksomhed og bliv opdateret på de seneste markedsdata og forventninger til branchens udvikling.

Hotel Insights 2024 - København

Kl. 9.00 - 13.30

Få inspiration til hvordan du kan udvikle din virksomhed og bliv opdateret på de seneste markedsdata og forventninger til branchens udvikling.

Log ind