Før Rasmus Kofoed og Kenneth Toft-Hansen vandt hver deres Bocuse d’Or-statuette i guld, og dermed retten til at kalde sig verdens bedste kok, havde de også en anden titel til fælles. De har nemlig begge prøvet at vinde Årets Kok-konkurrencen.
Nu sætter HORESTA og 3F jagten ind på det næste gastronomiske stjerneskud, når vi igen skal holde danmarksmesterskaberne for professionelle kokke.
Alle interesserede skal indsende opskrifter på en forret og en hovedret. Udfordringen til første ret lyder: ”consommé - kål – bløddyr”, mens opgaven for hovedretten lyder: ”dansk hårvildt – pærer – peberrod”. Med opskrifterne skal der i tilmeldingerne også følge billeder af retterne.
Herefter udvælges 15 kokke ud til semifinalen den 10. november i Odense, og herfra kvalificerer 10 sig til finalen den 22. marts i MCH Messecenter Herning under fødevaremessen FoodExpo.
Så er du den næste vinder af Årets Kok, eller kender du ham/hende?
Tilmelding og yderligere information om konkurrencen findes her.

SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Strawberry øgede omsætningen markant i Danmark i 2024
09-07-2025
-
Jensens Bøfhus fordobler underskud og trækker sig fra Sverige
09-07-2025
-
Undersøgelse: Optimisme blandt restauranter trods økonomiske udfordringer
09-07-2025
-
D’Angleterre fastholder millionoverskud trods renoveringer
09-07-2025
-
Brøndums Hotel jagter helårsgæster efter nyt underskud
09-07-2025
-
København oplever stor interesse efter international kåring
09-07-2025
-
Ikonisk politistation i København bliver til hotel
09-07-2025