Hvordan sikrer man sig et bæredygtigt køkken, og hvordan får man gæsternes opbakning? The Sustainable Restaurant Association har lavet initiativet Food Made Good, som flere end 7.000 køkkener har tilsluttet sig. Målet er at få svarene på netop disse spørgsmål.

Simon Heppner er stifteren bag, og han vil på HORESTA Årsdag den 14. november i Tivoli Congress Center vise inspirerende eksempler fra hele verden til, hvordan jeres køkkendrift kan blive mere ansvarlig.

Når World’s 50 Best kårer verdens bedste restaurant er Simon Heppner manden, der bidrager, når også verdens mest bæredygtige restaurant skal hyldes. En titel, som danske Relæ vandt i både 2015 og 2016.

(artiklen fortsætter under videoen)

Har du endnu ikke tilmeldt dig HORESTA Årsdag 2019, kan det nås endnu. Vi glæder os til at se 700 direktører og beslutningstagere til en dag proppet med inspiration og talere, der viser vejen til at få succes med ’Creating SusDANEable Change’.

Meld dig til her.

Årets branchefest

Igen i år runder vi dagen af med årets branchefest. Vi glæder os til at se dig – gerne med danseskoene på - så husk at melde dig til!

Pris for branchefest inkl. velkomstdrink, middag, vine, underholdning og live musik: 850 kr./pr. kuvert ekskl. moms.

Vi glæder os meget til at byde til en spændende dag og festlig aften!

Restaurant Insights 2024

Kl. 9.00 - 13.00

Få inspiration til hvordan du kan udvikle din virksomhed og bliv opdateret på de seneste markedsdata og forventninger til branchens udvikling.

Log ind