Hvordan sikrer man sig et bæredygtigt køkken, og hvordan får man gæsternes opbakning? The Sustainable Restaurant Association har lavet initiativet Food Made Good, som flere end 7.000 køkkener har tilsluttet sig. Målet er at få svarene på netop disse spørgsmål.

Simon Heppner er stifteren bag, og han vil på HORESTA Årsdag den 14. november i Tivoli Congress Center vise inspirerende eksempler fra hele verden til, hvordan jeres køkkendrift kan blive mere ansvarlig.

Når World’s 50 Best kårer verdens bedste restaurant er Simon Heppner manden, der bidrager, når også verdens mest bæredygtige restaurant skal hyldes. En titel, som danske Relæ vandt i både 2015 og 2016.

(artiklen fortsætter under videoen)

Har du endnu ikke tilmeldt dig HORESTA Årsdag 2019, kan det nås endnu. Vi glæder os til at se 700 direktører og beslutningstagere til en dag proppet med inspiration og talere, der viser vejen til at få succes med ’Creating SusDANEable Change’.

Meld dig til her.

Årets branchefest

Igen i år runder vi dagen af med årets branchefest. Vi glæder os til at se dig – gerne med danseskoene på - så husk at melde dig til!

Pris for branchefest inkl. velkomstdrink, middag, vine, underholdning og live musik: 850 kr./pr. kuvert ekskl. moms.

Vi glæder os meget til at byde til en spændende dag og festlig aften!

Gratis webinar: Få hjælp til jeres CO2-beregninger

Den grønne dagsorden fylder mere og mere blandt virksomheder og særligt CO2-udledningen fylder, når man taler om bæredygtighedsprofiler. Derfor inviterer HORESTA til webinar, hvor I kan få hjælp til jeres CO2-beregninger.

Log ind