Bæredygtighed er ikke bare en markedsføringsøvelse og flødeskum på kagen. Det er en forretningsmæssig nødvendighed. Det fortæller erhvervspsykologen Jakob Bjarnø Rasmussen, der har speciale bæredygtighed og forandringsledelse, i det nye nummer af Visitor.

”Hvis man som virksomhed vælger at ignorere den grønne omstilling, er jeg overbevist om, at man bliver hægtet af vognen. Alle trends peger i retning af, at bæredygtige modeller er afgørende for vækst, konkurrence og rekruttering – og ja, menneskets overlevelse”, udtaler han.

Han mener, at det er vigtigt at inddrage personalet, når retningen for virksomheden justeres eller ændres helt. Her understreger han vigtigheden af, at medarbejderne føler, at de har en stemme, som bliver hørt.

Læs hele magasinet her.

Denne udgivelse er det sidste nummer i sit nuværende format. HORESTA har nemlig ansat en redaktør og hjemtaget magasinet. Så ligger du inde med en god historie, er du meget velkommen til at kontakte Sandra Samuelsen på [email protected].

Bæredygtighed lever i det skjulte

Landets indkøbere af events og konferencer har for svært ved at orientere sig i, hvordan venues og konferencecentre reelt arbejder med miljø og bærdygtighed, viser ny undersøgelse.

Log ind