Bæredygtighed er ikke bare en markedsføringsøvelse og flødeskum på kagen. Det er en forretningsmæssig nødvendighed. Det fortæller erhvervspsykologen Jakob Bjarnø Rasmussen, der har speciale bæredygtighed og forandringsledelse, i det nye nummer af Visitor.

”Hvis man som virksomhed vælger at ignorere den grønne omstilling, er jeg overbevist om, at man bliver hægtet af vognen. Alle trends peger i retning af, at bæredygtige modeller er afgørende for vækst, konkurrence og rekruttering – og ja, menneskets overlevelse”, udtaler han.

Han mener, at det er vigtigt at inddrage personalet, når retningen for virksomheden justeres eller ændres helt. Her understreger han vigtigheden af, at medarbejderne føler, at de har en stemme, som bliver hørt.

Læs hele magasinet her.

Denne udgivelse er det sidste nummer i sit nuværende format. HORESTA har nemlig ansat en redaktør og hjemtaget magasinet. Så ligger du inde med en god historie, er du meget velkommen til at kontakte Sandra Samuelsen på ssa@horesta.dk.

For yderligere information kontakt:

Har du fået læst?

HORESTA diskuterede erhvervets mærkesager med medlemmer af Europa-Parlamentet

En stor del af erhvervets rammevilkår afgøres ved den politik, der kommer fra Christiansborg, men indflydelsen fra Europa-Parlamentet og Bruxelles er også af afgørende betydning for hotellerne og restauranternes virke. Derfor er HORESTA en del af den fælleseuropæiske hotel- og restaurantorganisation, HOTREC, hvor HORESTAs formand Jens Zimmer Christensen også sidder for bordenden.

Slut med gratis bæreposer

Snart er det slut med de tynde plastikposer til pizzaæskerne, og når du vil have en bærepose i butikkerne, så kommer det til at koste mindst fire kroner.

Hoteldirektør: Sådan gør vi bæredygtighed rent lavpraktisk

Vi skal og bør stå sammen om at nedbringe ressourceforbruget. Det er både etisk og miljømæssigt korrekt, og som et non-profit og bæredygtigt hotel vil vi gerne tage vores del af ansvaret. Sådan skriver Bo Kikkenborg, hoteldirektør, KOMPAS Hotel Aalborg. Derfor har hotellet valgt at blive et Green Key-certificeret hotel.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne